Τελικός του LG LoL Championship by LG και Inspot !

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του LG LoL Championship στα Inspot Πανόρμου το Σαββάτο 19/12/2015.

Η εταιρεία Inspot φρόντισε στο πνεύμα των γιορτών να μοιράσει αρκετά δώρα στον κόσμο που βρέθηκε στο κατάστημα της Πανόρμου ( LG, Roccat και μπλούζες των DD) ενώ η Μαίρη Μυλωνά aka Darkenya φρόντισε να κρατήσει παρέα στο κοινό ντυμένη ως Candy Cane Miss Fortune, πριν αλλά και μετά τους αγώνες.

 

12404471_10153800111143630_705713532_n

 

Τελικός

Την κάλυψη του τελικού ανέλαβε το Team In Game.gr και πιο συγκεκριμένα οι Στέλιος »Treyce» Μανουσάκης και Γιάννης «Pwnedbynighty» Κεφαλούκος. Οι αγώνες ήταν Bo3 και οι ομάδες που ήρθαν αντιμέτωπες ήταν η «Klosti Klosti» και η  «Xclusive»

 

Game 1 Klosti Klosti (18 12)

 

G1

Το First Blood γράφτηκε πολύ γρήγορα (μόλις στο 0.58) και ήταν υπέρ της ομάδας των Xclusive στο river. Στο early game ο HellasKappa (Nidalee) φρόντισε να έχει υπό έλεγχο και να ζορίσει θα έλεγε κανείς τον NaSoMaNiAC (Illaoi). Από την άλλη, το bottom lane μπορεί να πει κανείς ότι ήταν παιχνίδι τακτικής. Ο Kifos παρόλο που επέλεξε την Tristana, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο 100% το pick του, ενώ από την άλλη ο Heaven έπαιξε έναν αρκετά προσεκτικό και αποτελεσματικό Lucian. Μπορεί να πει κανείς ότι το παιχνίδι αν και ήταν υπέρ των Xclusive γύρισε υπέρ των Klosti Klosti,από μικρά λάθη.

 

 

Game 2 Klosti Klosti (22-9)

G2

 

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο jungler των Klosti Klosti, Yuki, επέλεξε το αγαπημένο του pick την Elise. Φρόντισε με counter jungle να πάρει first blood στο red buff, τον Olaf του TheSinisterBlade. Στην συνέχεια με gank στο bottom lane, έδωσε στην Tristana του Heaven το προβάδισμα που χρειαζόταν κι από κει και πέρα άρχισε σιγά σιγά να διαμορφώνεται μια πολύ καλή διαφορά. Ένα pick έκπληξη όμως φρόντισε να παρουσιάσει και ο NaSoManiAC. Με το Alistar pick περιόρισε αρκετά τον Darius του HellasKappa και παράλληλα στο mid lane ο Deathmarked με την Ahri του βγήκε σχετικά γρήγορα πολύ μπροστά. MVP του δεύτερου αγώνα ήταν ο Deathmarked με σκορ 13/1/8 και όπως ήταν αναμενώμενο η νίκη πήγε στην ομάδα του Inspot Κορυδαλλού, Klosti Klosti.

 

Εάν θέλετε να ξαναδείτε τους αγώνες μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω link

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio