Τα pokemon γιορτάζουν τα 20 χρόνια δημιουργίας τους

author image από Tolis | News | 0 Comments | 13 Ιαν 2016

Τα pokemon γιορτάζουν φέτος την 20η τους επέτειο και σαν δώρο εορτασμού η Nintendo θα κυκλοφορήσει ένα νέο 3DS bundle που θα περιλαμβάνει την μπλέ την κόκκινη και την κίτρινη έκδοση του παιχνιδιού.

pokemon_3ds_bundle_yellow_red_blue-600x452

Και οι τρεις τίτλοι θα είναι pre-installed στην καινούργια έκδοση του 3DS ωστόσο το πακέτο θα περιλαμβάνει και 2 εξώφυλλα. Το ένα θα περιλαμβάνει το Blastoise evolution of Wartortle  και το άλλο τον Charizard. Επίσης το πακέτο αυτό θα σας παρέχει και έναν κωδικό για να κατεβάσετε ένα συγκεκριμένο pokemon theme.

Οι κάτοχοι των Pokemon Alpha Sapphire, Omega Ruby, Pokemon X ή Pokemon Y θα μπορούν να επισκεφτούν το τοπικό Gamestop και να πάρουν διάφορα pokemon τα οποία θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια των events για το 2016. Τα pokemon αυτά θα είναι τα Arceus, Darkrai, Genesect and Mew τα οποία στην Ευρώπη θα «διανεμηθούν» με πολλούς τρόπους.

Οι διάφοροι πωλητές θα μπορούν να σας εφοδιάζουν και με τα γνωστά Amiibo των Charizard, Greninja, Jigglypuff, Lucario and Pikachu.

Περαιτέρω ανακοινώσεις για την κυκλοφορία των συγκεκριμένων bundle καθώς και για τα Amiibo θα γίνουν κατά την διάρκεια της εκδηλώσεις για τον εορτασμού της επετείου των 20 χρόνων στις 27 Φεβρουαρίου.

Επίσης στις 27 Φεβρουαρίου κυκλοφορήσουν και τρεις ειδικές εκδόσεις στο Nintendo 2DS. Τα πακέτα Special Edition θα περιλαμβάνουν ένα διακοσμητικό σε διαφανές κόκκινο, μπλέ ή κίτρινο χρώμα και έχουν ήδη εγκατεστημένα τα Red, Blue και Yellow παιχνίδια

Αυτά τα πακέτα για το 2DS θα θυμίζουν πολύ την κλασσική έκδοση των pokemon για το gameboy αλλά θα παρέχουν και αυτά ένα κωδικό για να κατεβάσετε και ένα συγκεκριμένο theme.

Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εκδηλώσεις του εορτασμού της επετειόυ μέσω του ειδικού site των pokemon.

 

β

φ3

ΠΗΓΗ:VG247.COM

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio