Τα πρώτα games της Nitendo για Smartphone θα είναι δωρεάν!

 

 

Τα πρώτα smartphone games της Nitendo – τα οποία θα δημιουργήσει με τον τιτάνα του gaming DeNA- θα είναι της μορφής free-to-play, επιβεβαίωσε η DeNA κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης αποδοχών από την: »TheWallStreetJournal».

2964071-miitomo

Οι δύο εταιρείες αποσκοπούν να κυκλοφορήσουν 5 παιχνίδια πριν το 2017. Το πρώτο από αυτά εν’ονόματι Miitomo προοριζόταν για κυκλοφορία νωρίτερα αυτόν τον χρόνο αλλά τώρα αναμένεται για τον Μάρτιο του 2016.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το Miitomo και ο Moriyasu δεν αναφέρθηκε σε αυτό ως παιχνίδι αλλά ως μια πλατφόρμα επικοινωνίας και διασκέδασης.

Παρακάτω παρουσιάζεται μια διαφάνεια της DeNA που ρίχνει φως στα σχέδια της εταιρείας. Ανάμεσα και σε άλλα πράγματα δείχνει την επιθυμία της τοποθέτησης μικροσυναλλαγών μέσα στα παιχνίδια. »Αυτές θα αποφασιστούν προσεκτικά με βάση τους χρήστες και το gameplay», όμως δεν έγιναν πιο ξεκάθαρες δηλώσεις.

DeNANitendoGames

To Miitomo και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα βασίζονται σε μια καινούρια υπηρεσία που θα έχει το όνομα Nitendo Account. »Θα χρησιμοποιεί μια υπηρεσία δεδομένων βασισμένη στο Cloud που θα μεταφέρει δεδομένα ανάμεσα σε κινητά και κονσόλες. Επιπροσθέτως ετοιμάζεται ένα νέο σύστημα επιβραβεύσεων »My Nitendo», για το οποίο δεν έχουμε πληροφορίες.

ΠΗΓΉ: Gamespot

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio