Τα καινούρια PvP Brawls για το Patch 7.2

Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα πια τα preview των PvP Brawls που έρχονται με το patch 7.2. Θα είναι παραλλαγές των ήδη υπάρχων battlegrounds και το θέμα θα αλλάζει κάθε βδομάδα.  Κάθε PvP brawl θα έχει διαφορετικά modes, αλλαγές σκηνικών και κανόνες που δεν έχουμε ξαναδεί στα συνηθισμένα ως τώρα battlegrounds. Επίσης δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα rewards εφόσον καταφέρει η ομάδα σου να νικήσει. Ακόμα θα δούμε καινούρια PvP armor sets και καινούρια PvP mounts. Τρία μόνο ανακοίνωσαν προς το παρών και είναι τα παρακάτω :

 

Gravitly Lapse – Resource race

Μόλις φτάσεις στο Eye of the Storm προετοιμάσου για μία τελείως πρωτόγνωρη εμπειρία. Ξαφνικά από το έδαφος θα πετιέσαι πολύ ψηλά στον αέρα και στη συνέχεια θα πέφτεις αργά ξανά κάτω με προσοχή να μην πέσεις στο κενό. Αυτό θα γίνεται κάθε λεπτό της μάχης μέχρι εσύ και η ομάδα σου να μαζέψετε όλα τα resources που χρειάζεται για να πάρετε τη νίκη.

 

Gravity Lapse - Resource race

 

Tarren Mill vs. Southshore – Warface

Η Blizzard έβαλε το συγκεκριμένο brawl ως ένα part από το event της επετείου των 10 χρόνων του World of Warcraft. Στην ουσία σε πάει πίσω στις παλιές εποχές του PvP, στην επική μάχη ανάμεσα στις δύο πόλεις Tarren Mill και Southshore. Για να καταφέρεις να νικήσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεργαστείς πολύ καλά με την ομάδα σου και να καταφέρεται να κλέψετε συγκεκριμένο αριθμό resources των εχθρών.

 

Tarren Mill vs. Southshore - Warface

 

Warsong Scramble – Capture the Flag

Το Warsong Gulch ήταν ένα από τα αγαπημένα battle των PvP παιχτών. Αλλάζουν οι κανόνες μιας και σ’αυτό το brawl μπορείς να κατακτήσεις την σημαία των αντιπάλων χωρίς καν η σημαία της ομάδας σου να είναι στη βάση σας. Πρόσθεσαν επίσης μερικά ακόμα power-ups στο πεδίο της μάχης για να το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρων. Σκοπός είναι να μαζέψετε πρώτοι 5 σημαίες.

 

Warsong Scramble - Capture the Flag pvp

 

 

Αυτά τα brawl είναι μόνο η αρχή και η Blizzard περιμένει απόψεις για το ποια είναι τα αγαπημένα μας.  Ανυπομονούμε για τις επόμενες ανακοινώσεις και φυσικά για το patch 7.2.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio