Ταινία Monster Hunter από τον σκηνοθέτη του Resident Evil!

Ανακοινώθηκε εχθές πως ο σκηνοθέτης των live-action ταινιών Resident Evil, ο Paul W.S. Anderson, μαζί με τον συνεργάτη του στην παραγωγή από την Impact Pictures Jeremy Bolt δουλεύουν σε μία live-action διασκευή του δημοφιλούς παιχνιδιού της CAPCOM Monster Hunter. Η διασκευή αυτή θα έχει αέρα Hollywood και η Impact Pictures μάλιστα δημοσίευσε μία εικόνα για το πώς σκέφτονται πως θα είναι η ταινία. Στην εικόνα βλέπουμε ένα από τα πιο γνωστά Flying Wyverns του παιχνιδιού, το Rathalos, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

 

monster-hunter

 

Η Impact Pictures περιγράφει την ταινία ως εξής:

Για κάθε Τέρας, υπάρχει ένας Ήρωας. Ένας συνηθισμένος άνδρας σε μία τελειωμένη δουλειά ανακαλύπτει πως τελικά είναι απόγονος ενός αρχαίου ήρωα. Θα πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μυστηριώδη κόσμο για να εκπαιδευτεί ως Κυνηγός Τεράτων, πριν τα μυθικά αυτά πλάσματα να καταστρέψουν τον κόσμο μας.

Ο Anderson έχει γράψει το σενάριο της ταινίας και η Impact Pictures σχεδιάζει να τον βάλει να συνεργαστεί με τον Dennis Berardi, τον πρόεδρο της εταιρείας οπτικών εφέ Mr. X. Ο Bolt αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός θα είναι παρόμοιος με αυτόν που είχε η τελευταία ταινία του Resident Evil. Πρόσθεσε υπάρχει σχέδιο για περίπου δύο ταινίες. Η ιστορία θα είναι γύρω από ένα συνηθισμένο άτομο που θα ταξιδέψει στον κόσμο του Monster Hunter πριν να επιστρέψει στον πραγματικό κόσμο να πολεμήσει σε «μία επική μάχη μέσα και γύρω από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.»

Ο Anderson δήλωσε πως βλέπει την ταινία και τον κόσμο του παιχνιδιού ως «μία ευκαιρία για να υπάρξει ένα cinematic universe».

Πηγή: animenewsnetwork.com
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Του '94. Ζω στη Θεσσαλονίκη. Εν δυνάμει μεταφράστρια μα για την ώρα φοιτήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, manga, anime, ταινίες, σειρές και cosplay.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio