Τέλος από τους Alliance ο Ostkaka και ο Powder

Με ανακοίνωση στο επίσημο website του οργανισμού των Alliance, έγινε γνωστή η αποχώρηση των παιχτών Ostkaka και Powder.

 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο λόγος που οδήγησε τους παίχτες στην απόφαση αυτή, ήταν κυρίως η επιθυμία τους, να επανεξετάσουν την σχέση τους με το Hearthstone.

 

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ostkaka: Τους προηγούμενους μήνες, έκανα ένα βήμα πίσω σε σχέση με το Hearthstone. Δεν έχω όρεξη να κάνω stream ή να παίξω στο Ladder πολλές ώρες την ημέρα. Μου αρέσει ακόμη το competitive και θέλω να δω πως θα νιώσω το 2018 με το νέο σύστημα του HCT. Για την ώρα όμως θα κάνω ένα διάλλειμα και θα προσπαθήσω να επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου. Οι Alliance είναι μια υπέροχη ομάδα και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη που μου προσέφεραν όσο ήμουν μέλος της.

 

 

Από την άλλη ο Powder δήλωσε: “Ήταν μια ωραία εμπειρία να είμαι με τους Alliance την προηγούμενη χρονιά, δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει το σύστημα του HCT, με κάνει να νιώθω ότι δεν έχω το ίδιο πάθος πια για streaming ή για το Ladder. Αποφάσισα να συγκεντρωθώ στη ζωή εκτός Hearthstone. Θα επιστρέψω στις σπουδές μου. Εύχομαι τα καλύτερα στους Alliance για το μέλλον κι όσον αφορά το τι θα κάνω την επόμενη χρονιά σε σχέση με το Hearthstone δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω πάντως πως ακόμη αγαπάω το competitive και ίσως προσπαθήσω να επιστρέψω όταν ξεκινήσει η νέα season.

 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του οργανισμού εδώ

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio