Σύντομα έρχεται η ανακοίνωση ταινίας Portal σύμφωνα με τον J.J Abrams

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που εμφανίστηκαν οι τίτλοι Half Life και Portal στο Imdb σαν ταινίες και μάλιστα με την υπογραφή του J.J Abrams.

Από τότε οι φαν περιμένουν πως και πως την ανακοίνωση και ακόμα περισσότερο κάποιο trailer που να δείχνει πως θα είναι τα αγαπημένα μας παιχνίδια της Valve σαν ταινίες. Χθες σε event στο οποίο παρευρέθηκε ο J.J Abrams του τέθηκε η ερώτηση από το IGN αν οι ταινίες πρόκειται όντως να βγουν στην μεγάλη οθόνη. Η απάντηση του ήταν ότι και τα 2 projects συνεχίζουν να υφίστανται και μάλιστα την επόμενη βδομάδα πρόκειται να συναντηθεί με άτομα της Valve για το συγκεκριμένο θέμα.

We have a meeting coming up next week with Valve, we’re very active, I’m hoping that there will be a Portal announcement fairly soon.

Ο ίδιος ο Abrams δήλωσε πως είναι φαν και των 2 παιχνιδιών και πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που πρόκειται να φέρει στις οθόνες δυο από τα διασημότερα παιχνίδια στην ιστορία του gaming.

I look forward to being able to talk about it and announce who’s working on it.

Απ΄οτι φαίνεται η ανακοίνωση για την ταινία Portal δεν θα αργήσει να έρθει μιας και ο Abrams δεν συνηθίζει να κάνει ανακοινώσεις για ταινίες που δεν είναι σίγουρο πότε θα κυκλοφορήσουν. Περιμένουμε να δούμε ποια ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της Chell και ΦΥΣΙΚΑ  ποια θα κάνει την φωνή της GlaDos!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio