Ο Kasper «Kobbe» Kobberup μιλάει για την καινούργια σεζόν

 

File:Kobbe.jpg

Ο Kasper «Kobbe» Kobberup είναι το ADC της ομάδας Splyce. Δεν είχαν την καλύτερη αρχή, ωστόσο στην συνέχεια ανέβηκαν δυναμικά. 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη εξέφρασε προσωπικές απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν την καινούργια σεζόν.

 

 

O Kobbe είναι δυσαρεστημένος με το meta όσον αφορά τα ADC, θεωρεί πως χρειάζονται κάποιο είδος boost στο early/mid game. «Είναι απαραίτητα τουλάχιστον 3-4 items πρωτού μπορέσει κανείς (σαν ADC) να εχει impact στο game. Από την άλλη οι junglers είναι αρκετά OP και έχουν υπερβολικό impact.»  Σε γενικές γραμμές όμως είναι ενθουσιασμένος να δει πως θα τα πάνε το ’17, εφόσον απέκτησαν αρκετή εμπειρία το ’16. Προσδοκεί ομάδες όπως G2, H2K, UOL (και η δική τους) να τα πάνε καλά. Αντίθετη άποψη ωστόσο δήλωσε για τις ομάδες Giants και Roccat. Πιστεύει πως θα υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός. Ανυπομονεί εξίσου να δει πόσο καλό lineup θα έχουν οι Fnatic. (Όπως όλοι άλλωστε, εκτός από τον εαυτό μου. Δεν με βρίσκω μεγάλη fan.) Μοίρασε επίσης μαζί μας μία στιγμή στεναχώριας, μιλώντας για ένα throw που έκαναν και έχασαν κερδισμένο game ενάντια στην ομάδα TSM.

Να περιμένουμε λοιπόν buffs για τα ADC; Ή μήπως nerfs στους junglers;

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Call her Marie. Είναι 21 χρονών, ασχολείται με παιχνίδια κυρίως on Steam, λατρεύει το Stardew Valley. Έχει αδυναμία στα PVE και (ΜΜΟ)RPG Games.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio