Συνέντευξη με τον Forg1ven

 

Έχει κάνει ουκ ολίγες φορές τη χώρα μας περήφανη στην Ευρωπαϊκή competitive σκηνή του League of Legends και θεωρείται ένας από τους καλύτερους adc παίκτες παγκοσμίως. Ρωτήσαμε τον Forg1ven για τη νέα του συνεργασία με την Origen, για τις αλλαγές που έχει υποστεί το παιχνίδι και για πολλά άλλα.

-Πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία σου με τους Origen. Τι σε έκανε να πας εκεί; Τι πιστεύεις οτι θα σου προσφέρει και τι θα προσφέρεις εσύ στην Origen;

Απλά θέλω να παίξω μια φορά επιτέλους στο Παγκόσμιο για να συνειδητοποιήσει ακόμα περισσότερος κόσμος την μεγάλη διαφορά που υπήρχε παλαιότερα μεταξύ εμού και όλων των άλλων ad-carries.

-Πιστεύεις πως υπάρχει κάποια ομάδα που αποτελεί απειλή για την Origen, και αν ναι, ποια/ες είναι αυτή/ές;

Ε έτσι όπως είναι το LCS τρεις ομάδες περνάνε στο παγκόσμιο, εγώ πιστεύω το όλο μουχαμπέτι θα παιχτεί μεταξύ OG-H2K-G2-FNC και ίσως Vitality/ROCCAT να αντικαταστήσουν H2K αν κολλήσουν σαν παίκτες.

-Τι έφταιξε και προέκυψε η αποχώρησή σου από τις προηγούμενες ομάδες;

Ε γενικά έχουν βγει πολλές πληροφορίες προς τα έξω για όλα τα team, στους CW η ομάδα δεν πήγαινε παραπάνω από την 6η θέση και το organisation ήταν απαίσιο. Οι SK είχαν οικονομικά προβλήματα (με τα λεφτά της μεταγραφής στους GMB πληρώθηκαν μέρος των συμβολαίων των παικτών, αγόρασαν πλυντήρια, ντουλάπες και άλλα λειτουργικά πράγματα για το σπίτι που μέναμε τότε) και δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ίδια ομάδα με τον Svenskeren. Οι GMB επίσης δεν μπορούσανε να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το όλο εγχείρημα και πούλησαν το slot τους νομίζω κοντά στα 700k. Για τους H2K ίσως να πω 1-2 πράγματα μετά το καλοκαίρι.

 

-Ποιο είναι το καλύτερο support με το οποίο έχεις παίξει και ταιριάζει περισσότερο με το playstyle σου?

Ο Unlimited ήταν ο πιο καλός παίκτης στο lane phase και ο πιο συνεργάσιμος, από ‘κει και πέρα θα βάλω nRated σαν πιο πετυχημένο duo (με βάση και τα lane phase στο split των SK). Κανείς δεν ταιριάζει στο playstyle μου γιατί κανένας άλλος δεν παίζει με τον τρόπο αυτό και όσοι προσπάθησαν όλα αυτά τα χρόνια απέτυχαν και επέστρεψαν στο παλιό τους μοτίβο. Το θέμα είναι πόσο μπορεί να μάθει ο εκάστοτε παίκτης και να το εξελίξει παραπάνω.

 

-Πώς πιστεύεις θα είναι η συνεργασία σου με τον Hybrid;

Πιστεύω θα είμαστε το καλύτερο bot lane στην Ευρώπη, όχι μόνο στο lane phase βέβαια, τα bot lanes παίρνουν κάνα μήνα max 1,5 για να δέσουν ο ένας με τον άλλον.

 

-Το παιχνίδι έχει δεχτεί αρκετές αλλαγές τελευταία, μπήκαν οι δράκοι, έγιναν rework σε mages κ.ά. Είσαι σύμφωνος με αυτές τις αλλαγές, και πώς πιστεύεις ότι επηρεάζουν το παιχνίδι;

Δεν με απασχολεί γενικότερα το game γιατί και αντίθετη γνώμη να έχεις προφανώς δεν μετράει και εξάλλου το LoL το παίζω γιατί είναι δουλειά και όχι γιατί μου άρεσε όπως στο παρελθόν. Δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι που ήταν το 2012-2013 ακόμα και μέσα του 2014. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.

 

-Ποια θεωρείς ότι είναι τα δυνατότερα adc αυτή τη στιγμή και γιατί;

Lucian, Caitlyn, Sivir, Kalista χωρίς να τα βάλω σε σειρά. Το Sivir για το utility του και το W. Το Lucian κολλάει σε κάθε teamcomp. Το Caitlyn φουλ δυνατό pick και για siege και να μη φας siege, το μεγαλύτερο range που μπορείς να βρεις από viable picks. Το Kalista όπως πάντα έχει φάει 10 nerf και ακόμα επιζεί, ακόμα έχει χώρο ανάμεσα στο champion pool των viable ad, δυνατότερο lane phase και playmaking με το support σου.

-Τι tip θα έδινες στους low elo παίκτες και στους adc παίκτες;

Παίξτε 1-2 ήρωες ο καθένας σε συγκεκριμένο ρόλο που να έχουν δυνατότητες να επηρεάσουν το game ατομικά. Εάν όντως επιτύχετε σε αυτό θα ανεβείτε κατηγορίες για πλάκα.

 

-Τι μήνυμα θες να δώσεις στον κόσμο που παρακολουθεί την πορεία σου τόσα χρόνια;

Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλους και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 6 και μετά στο κανάλι της Riot στο Twitch!

 

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Forg1ven για το χρόνο του και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες!

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio