Συνέντευξη με τον Μάριο »Greek Anime Reviewer» Παπακαλοδούκα

Ο Μάριος είναι ένας καινούριος και πολλά υποσχόμενος youtuber. Φτιάχνει βίντεο για το αγαπημένο του hobby, τα anime, και σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει αρκετά διάσημος. Το animehouse τον υποστηρίζει και στοχεύει αρκετά ψηλά. Παρακάτω παρουσιάζεται η συνέντευξη που έδωσε σε μας:

 

Καλησπέρα Μάριε!

Καλησπέρα σας.

Αρχικά, πες μας μερικά πράγματα για σένα.

Με λένε Μάριο Παπακαλοδούκα, είμαι 18 ετών και σπουδάζω προγραμματισμό. Το όνειρο μου είναι να γίνω ένας καλός προγραμματιστής και να φτιάξω το δικό μου επιτυχημένο πρόγραμμα. Μου αρέσουν οι αμερικάνικες σειρές όπως: Arrow, Flash, The BigBang Theory και πολλές άλλες.

Πώς σου ήρθε η ιδέα να συνδυάσεις το youtube με τα anime?

Είναι κάτι που αγαπάω, και να κάνω βιντεάκια και να βλέπω anime. Έτσι γιατί να μην τα συνδυάσω και τα δύο εφόσον είναι λίγα τα άτομα που ασχολούνται με αυτό?

Τι είναι τα anime για σένα και ποια είναι τα αγαπημένα σου?

Τα anime για μένα είναι κάτι που μπορώ να ξεφύγω από την καθημερινή μου ζωή. Αποτελούν κάτι σαν τον δικό μου κόσμο, να ξεχνιέμαι και να μαθαίνω πράγματα από άτομα που δεν υπάρχουν στην πραγματική ζωή, και όντως με βοηθούν και ψυχικά και σωματικά. Τα αγαπημένα μου anime είναι: Naruto, Fairy tail, Bleach, Sword Art Online, Full Metal Alchemist, Noragami και πολλά άλλα.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα που σε δίδαξαν τα anime?

Ένα είναι το πιο σημαντικό για εμένα: ότι η φιλία είναι πάνω από όλα και κανείς δεν μπαίνει πάνω από από τους φίλους σου. Πάντα προστατεύεις τον φίλο σου και τα άτομα που αγαπάς και ύστερα οτιδήποτε άλλο.

 

12674233_1584743411748038_205307177_n

 

Είσαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με την απόδοση του καναλιού σου?

Ναι για αυτόν τον λίγο καιρό που βρίσκομαι στο κλίμα του youtube. Υπάρχουν αρκετά αρνητικά σχόλια αλλά χωρίς αυτά δεν θα ήμουν εκεί που είμαι διότι και αυτά με βοήθησαν

Παρατήρησα ότι μερικά άτομα χρησιμοποίησαν το όνομα σου σκόπιμα. Τα είδες? Αν ναι πώς το χειρίστηκες και γενικά πως αντιμετωπίζεις τους haters?

Προσωπικά να πω την αλήθεια στην αρχή με πείραξε ως ένα βαθμό, αλλά δεν αξίζει να ασχολούμαι. Το λένε ακόμα και οι youtubers που βρίσκονται αρκετά ψηλότερα από μένα ότι δεν αξίζει, γιατί όσο υπάρχουν haters θα συνεχίζεις να βγάζεις βίντεο.

Στο κανάλι σου παρατηρούμε μια ποικιλία από βίντεο. Σκέφτεσαι να επικεντρωθείς σε κάποιο από αυτά?

Θα επικεντρωθώ περισσότερο στα reviews. Γι’ αυτό κιόλας λέγομαι Greek Anime Reviewer. Θα κάνω playlist στο μέλλον με reviews, όχι μόνο με anime αλλά και από ταινίες και manga. Φυσικά έρχονται και περισσότερα amvs και συνεργασίες με άτομα στον ίδιο χώρο.

Ποια είναι η γνώμη σου για το ελληνικό anime community?

Πιστεύω πως το ελληνικό community είναι μια χαρά ως προς έναν βαθμό. Κάποιες φορές ξεφεύγει διότι έχουμε ενδοιασμούς σε σχέση με το ποια είναι η καλύτερη σειρά και αυτό το καθιστά κακό για εμάς. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή ομάδα

Στο βίντεο σου για τους haters των anime επέμεινες στο gore κομμάτι. Δεν νομίζεις ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που καθιστούν τα anime hobby για όλες τις ηλικίες?

Ναι είπα και στα σχόλια ότι επικεντρώθηκα στο gore και όντως λάθος μου. Τα anime δεν είναι για παιδιά, όμως υπάρχουν και πολλά στην κατηγορία kids όπως pokemon και Yu-Gi-Oh που μπορούν να τα δουν μικροί και μεγάλοι. Αυτό το νόημα ήθελα να περάσω μέσω του βίντεο στα άτομα που μας συγκρίνουν με παιδιά κατώτερης ηλικίας.

Έχεις κάποια τελευταία λόγια που θες να μοιραστείς μαζί μας σε σχέση με τα anime?

Ναι θα ήθελα να πω στα άτομα που με παρακολουθούν αλλά και στα άτομα που δε με ξέρουν να συνεχίσουν να βλέπουν anime και να μην σταματήσουν μέχρι να το πει η καρδιά τους και να είναι σε σημείο να μην θέλουν γιατί τα anime πάντα θα αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητα του κάθε ένα από εσάς.

Σε ευχαριστούμε πολύ Greek Anime Reviewer για την συνέντευξη που έδωσες στο site μας! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με το κανάλι και γενικά με το μέλλον σου.

 

Βρείτε τον Μάριο στο κανάλι του στο Youtube!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio