Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο ″Immortal″ Διαμαντόπουλο

Ο Αλέξανδρος ″Immortal″ Διαμαντόπουλος είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στην Ελληνική σκηνή του League of Legends, το οποίο το γνωρίσαμε όλοι περισσότερο μέσω της Arsenal. Στο πρώτο Season του LGC αγωνίστηκε με την φανέλα της Arsenal, ενώ στο δεύτερο Season εντάχθηκε στο δυναμικό της Different Dimension με τους, Warrior Lady, Destiny, Pretty και Forg1ven. Ας δούμε όμως τι είπε ο Αλέξανδρος στο Team In Game.

Αρχικά θέλω να μας πεις λίγα λόγια για σένα.

 

Ξεκίνησα το competitive εδώ και δύο χρόνια κοντά. Τον τελευταίο χρόνο με έχει μάθει ο κόσμος λόγω της εμφάνισης μου με την Arsenal, παρόλο που τώρα αγωνίζομαι για την ομάδα των Different Dimension.

Πως νιώθεις που παίζεις με ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο ADC της Ευρώπης;

 

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη πίεση από πλευράς μου γιατί όπως είπες είναι παίχτης παγκόσμιας κλίμακας και οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, αλλά από την άλλη είμαι χαρούμενος διότι μου δίνεται η ευκαιρία να μάθω πράγματα που δεν ήξερα καθώς είναι πολύ υπομονετικός μαζί μου.

Στο προηγούμενο Season βρισκόσουν στο roster των Arsenal τι σε έκανε να αλλάξεις ομάδα;

 

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα και τους παίχτες ατομικά. Στην Arsenal δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο που με οδήγησε στο να αποχωρίσω. Κάποιοι παίχτες αποφάσισαν να ψάξουν κάτι καλύτερο με αποτέλεσμα να πέσει λίγο η δυναμικότητα έως και πολύ. Η πρόταση των DD ήταν αυτό που μου έδωσε το κίνητρο που έψαχνα για να συνεχίσω και να προχωρήσω σε κάτι διαφορετικό.

Warrior Lady, Destiny, Pretty, Forg1ven το roster των DD, πιστεύεις πως αυτοί είναι οι καλύτεροι Έλληνες παίχτες και πως μπορείτε να φτάσετε στην κατάκτηση του LGC;

 

Στο Season που βρισκόμαστε δεν έχει τόσο να κάνει με την ατομικότητα και το ποιος είναι καλύτερος ατομικά, αλλά το σύνολο και η χημεία μεταξύ των παιχτών, παρόλα αυτά πιστεύω πως οι παίχτες της ομάδας είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο ατομικά και σίγουρα η κατάκτηση του LGC είναι κάτι εφικτό.

Πως είναι να παίζεις μπροστά σε τόσο κοινό σε ένα από τα μεγαλύτερα events που έχουν γίνει στην Ελλάδα;

 

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα από την άποψη ότι νιώθεις τον κόσμο, τις φωνές, το hype το οποίο σε ανεβάζει αρκετά ψυχολογικά αλλά ταυτόχρονα νιώθεις πίεση και σίγουρα είσαι αγχωμένος κάτι που πολλές φορές επηρεάζει το performance αλλά είναι κάτι που διορθώνεται με τον καιρό και την εμπειρία.

 

 

immortal

Ο Immortal με την παλιά του ομάδα – Τέρμα δεξιά

 

Πιστεύεις πως η Different Dimension αποτελεί καλύτερο οργανισμό;

 

Η Arsenal δεν ήταν ποτέ οργανισμός, ήταν πέντε παίχτες που είχαν έναν κοινό στόχο και γινόταν τακτική δουλειά και αρκετή επιμονή για την κατάκτηση του LGC, ασχέτως αν πέτυχε ή όχι. Όσον αναφορά τους DD σίγουρα είναι κάτι πιο σταθερό καθώς είναι αρκετό καιρό στον χώρο του competitive και σίγουρα έχει περισσότερα πράγματα να προσφέρει στους παίχτες της.

Έχεις παίξει σε άλλες ομάδες πέραν των Arsenal και των DD; Αν ναι σε ποιες; Πότε αποφάσισες να δεις το competitive πιο σοβαρά;

 

Τα περισσότερα teams που έπαιξα ήταν no names τα οποία πολλές φορές κατάφερναν να περάσουν στα quals της Διεθνής Έκθεσης χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία στην τετράδα βέβαια. Ένα γνωστό είναι οι Elysium στους οποίους ήμουν κάποιους μήνες λίγο πριν αποφασίσω να μπω στην Arsenal. Όσον αφορά το competitive η Arsenal ήταν η ομάδα που με βοήθησε να δω τα πράγματα πιο σοβαρά πριν πέντε μήνες περίπου.

 

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Immortal στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο για τον χρόνο του, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει στο μέλλον.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio