Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Razz Κουκκίδη

Ποιος έχει σειρά να τον γνωρίσουμε; O Top Laner της ομάδας της Team in Game, ο Razz πρόσφατα ξεκίνησε και τα streams στο κανάλι του στο Twitch και ανυπομονούμε να δούμε plays στο top με Gankplank!

Για να δούμε όμως ποιος είναι ο Razz και ποιες είναι οι προτιμήσεις του στο παιχνίδι:

 

Πες μας λίγα πράγματα για σένα. 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Κουκκίδης , 21 ετών και είμαι από τη Χρυσούπολη ( Καβάλας). Σπουδάζω ή έτσι νομίζω τουλάχιστον στο Plovdiv που βρίσκεται στη Βουλγαρία. Από μικρός ξεκίνησα να αγαπώ το gaming παίζοντας σε κονσόλες και έπειτα σε pc. Στην πορεία όμως κατάλαβα πως αυτό που με ενθουσίαζε περισσότερο ήταν η competitive φάση, όπου και αποφάσισα να ασχοληθώ.

 

Πότε ξεκίνησες να παίζεις League of Legends και πως πήρες την απόφαση να ξεκινήσεις;

Αρχικά έπαιζα Lineage 2 μαζί με φίλους όπου αργότερα μου πρότειναν να δοκιμάσω και το LoL. Ξεκίνησα να παίζω στην αρχή της season 2 προσπαθώντας να τους αποδείξω πως ήμουν καλός ακόμα και σε αυτό το game. Τελικά τα κατάφερα;! xD

 

Πως αποφάσισες να παίξεις το lane που παίζεις τώρα; Υπάρχει κάποιος άλλος ρόλος που σου αρέσει περισσότερο;

Ξεκίνησα αυτό το lane γιατί μου άρεσε το melee range fight και γενικά με ενθουσίαζε το ότι μπορούσα να παίζω οποιοδήποτε champ στο lane αυτό (meta). Μου αρέσει να παίζω και jungle γιατί έχεις την ελευθερία να κάνεις ό,τι θες στο map αλλά είμαι αρκετά τεμπέλης ώστε να μάθω τα πάντα για το lane μιας και χρειάζεται τρελό knowledge.

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου champion και γιατί;

Αγαπημένο Champ είναι η Riven αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω Irelia και Lee Sin γιατί τους αγαπώ εξίσου πολύ. Ο λόγος που λατρεύω τη Riven είναι εξαιτίας του τρομερού mobility που διαθέτει και του chance για outplay σε δύσκολες φάσεις…

 

Δώσε μου το Best Team Comp σου από champions του League of Legends

Reksai-Orianna-Lulu(top)-Jinx-Velcoz(supp)

 

Πόσες ώρες τη μέρα είναι οι ώρες σου στο παιχνίδι;

Αφιερώνω αρκετές ώρες στο παιχνίδι, κατά μέσο όρο 8+

 

Παίζεις άλλα παιχνίδια αυτό τον καιρό;

Δεν ασχολούμαι με τίποτα ιδιαίτερο, μόνο με παρέα δοκιμάζω νέα games just for fun!

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο elo που έχεις φτάσει και τι elo είσαι τώρα;

Το μεγαλύτερο elo που εχω φτάσει στον eune είναι Challenger 733 LP. Αυτή τη στιγμή είμαι Challenger 529 LP rank 42. Στον West το μεγαλύτερο elo μου ήταν Diamond I Season 4 όπου και δεν ασχολήθηκα σε αυτόν τον server.

 

Που βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα χρόνο από τώρα;

Στον Φυσικοθεραπευτή να κάνω θεραπείες στα δάχτυλά μου μιας και όταν παίζω παίρνουν φωτιά!!!!

 

Πες μας για την πιο αστεία εμπειρία που είχες σε επίσημο αγώνα LoL. Αν δεν είχες τότε πες μας πότε νευρίασες περισσότερο σε αγώνα και γιατί.

Προφανώς και είχα αρκετές αστείες εμπειρίες σε επίσημα games αλλά όχι κάτι που μου έχει μείνει γι αυτό και θα σας πω το μεγαλύτερο μου tilt. Season 4 έπαιζα το τυπικό Riven-Irelia match up σε soloQ και ο αντίπαλος jungler(βρισκόταν στο ίδιο νετ και γελούσε) είχε κάτσει 6 ολόκληρα λεπτά και μου έκαναν συνεχώς dive( 0/5 rage quit).

 

Το καναλι του Razz στο Twitch: www.twitch.tv/razjaiden

To page του στο Facebook: TiG Razz

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio