Συμβουλές για να περάσεις τον χρόνο σου στο Steam

Όλοι λίγο πολύ έχουμε σπαταλήσει τον χρόνο μας σε παιχνίδια στο Steam, είσαι όμως από αυτούς που περνούν εκεί το χρόνο τους και εκτός παιχνιδιού;

Ας δούμε τι μπορείς να κάνεις στη διάσημη πλατφόρμα gaming αγορών της Valve για να περάσεις τον χρόνο σου όταν δεν παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι:

 

  • Ψάξε τις «Σειρές Ανακάλυψης»

Αν δεν έχεις συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών που σου αρέσει και ψάχνεις κάτι καινούργιο να «λιώσεις» τότε η σειρά ανακάλυψης θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Εσύ απλά ξεκινάς τη σειρά και το Steam σου βρίσκει τα καλύτερα παιχνίδια με βάση αυτά που έχεις στη βιβλιοθήκη και το wishlist σου. Εσύ απλά μετά τα πετάς στο wishlist και αγοράζεις (ή κατεβάζεις για τους πειρατές) αυτά που σου έκαναν περισσότερη εντύπωση.

steam

 

 

  • Φάρμαρε trading cards για levels ή wallet money

Ίσως ότι πιο fun μπορείς να κάνεις μέσα στο Steam. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών που υπάρχουν μέσα στην πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα να πάρεις κάποιες κάρτες όσο παίζεις και με αυτές φτιάχνεις εμβλήματα για το προφίλ σου και κερδίζεις exp για τα level σου. Εντός παιχνιδιού το Steam θα σου δώσει τις μισές κάρτες που χρειάζονται για το έμβλημα και εσύ θα πρέπει να αγοράσεις από το market τις υπόλοιπες. Κάθε badge σου δίνει 100exp, 1 background για το προφίλ σου, 1 κουπόνι για έκπτωση σε κάποιο παιχνίδι και 1 emoticon. Αν πάλι δεν ψήνεις να χάσεις το χρόνο σου στο badge crafting μπορείς να πουλήσεις τις κάρτες σου για να κερδίσεις κάποια λεπτά του ευρώ στο λογαριασμό σου.

 

cover

 

 

  • Ψάξε τα user reviews

Μέσα στα reviews του Steam θα βρεις σίγουρα τους πιο τρολ τύπους του ίντερνετ. Ανάμεσα στα σοβαρά και περιποιημένα reviews των χρηστών θα βρεις κάποια τα οποία θα σε κάνουν να πεις «μα καλά πως το σκέφτηκε ο τύπος». Δεν θα σου πω καν να κοιτάξεις τα reviews για να τσεκάρεις αν το παιχνίδι που γλυκοκοίταγες για να αγοράσεις τόσο καιρό είναι καλό, κάνε απλά μια γύρα για να δεις πόσο τρελός είναι ο κόσμος. Τρομερό παράδειγμα είναι στους επιμελητές ο reviewer «Hodor» στον οποίο θα δεις ίσως τις πιο «εκτενείς» και «λεπτομερείς» παρουσιάσεις EVER!

 

steam

 

 

  • Ξεκίνα το achievement Hunting

Ας είμαστε ειλικρινείς… Οι περισσότεροι ξεκινήσαμε να αγοράζουμε παιχνίδια και όχι να τα κατεβάζουμε γιατί μας αρέσει η ιδέα του να κερδίζουμε achievements σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Το θετικό είναι πως για να γίνεις achievement hunter στο Steam δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις μια περιουσία για να αγοράσεις παιχνίδια, υπάρχουν πολλά free to play games τα οποία έχουν αμέτρητα achievements για να αποκτήσεις. Θέλεις την εύκολη λύση; Δοκίμασε clicker games, είναι όλα free και με πολλά και εύκολα achievements το καθένα.

 

steam

 

 

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για να σπαταλήσεις τον χρόνο σου στο Steam. Εσύ τι κάνεις όταν δεν παίζεις κάποιο παιχνίδι;

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio