Στη δημιουργία Μission δουλεύουν οι developers του League of Legends

Το League of Legends είναι το παιχνίδι που κέρδισε την καρδιά εκατομμύρια παιχτών και βρίσκεται στην κορυφή τα τελευταία χρόνια. Τι κάνουν όμως οι developers για να κρατήσουν τους παίχτες στο παιχνίδι για όσο γίνεται περισσότερο χρονικό διάστημα;

Αλλάζουν τα γραφικά, διορθώνουν προβλήματα που υπάρχουν στο παιχνίδι, προσπαθούν να κάνουν την εμπειρία των παιχνιδιών ολοένα και καλύτερη αλλά δημιουργούν και προσθέτουν καινούργιο υλικό πέραν από τα κλασικά Champions και Skins. Πάει καιρός από τότε που είδαμε το Hextech Crafting στο παιχνίδι και οι developers έχουν νέα σχέδια για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τα Missions.

 

missions

 

Τι ακριβώς είναι τα Missions;

Οι αποστολές θα προσφέρουν στους παίκτες νέες προκλήσεις με ανταμοιβές όπως μοναδικά Skins, Summoner icons και διάφορα υλικά για το Hextech Crafting.

 

Στοιχείο #1: Οι αποστολές δεν trollάρουν τα games.

Αυτή είναι μια ευαίσθητη περιοχή. Είναι σημαντικό για μας ότι οι αποστολές δεν επηρεάζουν αρνητικά τα παιχνίδια σας. Αυτό σημαίνει ότι οι αποστολές δεν μπορούν να ενθαρρύνουν τους παίκτες να παίζουν για να χάσουν ή να παίζουν με μη βέλτιστους τρόπους. Ωστόσο, κάνουμε μια εξαίρεση για περιπτώσεις όπου και οι πέντε παίκτες διαθέτουν την ίδια αποστολή.

  • Good Mission: Νικήστε 3 παιχνίδια με τουλάχιστον 10kills/assists
  • Bad Mission: Νικήστε ένα παιχνίδι με 300AD ως Lux

 

Στοιχείο #2: Οι αποστολές προκαλούν το skill όχι την υπομονή σας.

Δεν θα είναι εύκολο κάθε αποστολή να την ολοκληρώνετε σε ένα απόγευμα, αλλά η προϋπόθεση της επιτυχίας είναι το πόσο πρόθυμοι είστε να παίξετε.

  • Good Mission: Νικήστε 3 παιχνίδια ως Leona με A grade ή υψηλότερο
  • Bad Mission: Παίξτε 100 παιχνίδια ως Leona

 

mission-client

 

Τελικά, θέλουμε οι παίχτες να διασκεδάσουν κατά την διάρκεια αυτών των αποστολών ή να αισθανθούν ικανοποίηση με την πρόκληση που ξεπέρασαν.

 

Θα είναι ο στόχος του παιχνιδιού η ολοκλήρωση αποστολών;

Το League of Legends στο οποίο θα μάχεστε συνέχεια στο Summoner’s Rift. Δεν είναι ένα RPG. Δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το παιχνίδι σε ολοκλήρωσε αποστολών. Δεν θα πλημμυρίσουμε το παιχνίδι με αποστολές σε καμία περίπτωση.

Ο στόχος μας με τις αποστολές είναι να εμβαθύνουμε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού που ήδη απολαμβάνετε. Τώρα περιοχές και οι ομάδες έχουν την ικανότητα να προσθέσουν αποστολές που ενισχύουν την εμπειρία σας με νέους στόχους και ανταμοιβές. Ίσως να είστε σε θέση να κάνετε μια αλυσίδα αποστολών για να αποδείξετε την πίστη σας στους TSM και να κερδίσετε ένα μοναδικό εικονίδιο ή να ζήσετε προσωπικά μια ιστορία νέου Champion μέσα από μια σειρά αποστολών.

Πως σας φαίνεται η ιδέα των developers;

 

ΠΗΓΗ: League of Legends

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio