Στην ημιτελική φάση οι Jasonzhou, che0nsu, DrHippi και Pavel

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hearthstone, οι οποίοι πραγματοποιούνται στην BlizzCon. Ύστερα από ένα σύνολο δυνατών παιχνιδιών, οι τέσσερις παίχτες που θα κονταροχτυπηθούν για μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, είναι οι Pavel, Jasonzhou, che0nsu και ο DrHippi.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με το ζευγάρι, Jasonzhou vs Hamster. Όπου ο πρώτος επικράτησε με τελικό αποτέλεσμα 4-2. Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Hamster ήταν ο μόνος που έφερε Priest deck. Σύμφωνα με δική του δήλωση, ο λόγος που έφερε ένα class που αμφισβητείται από πολλούς σε αυτό το επίπεδο, ήταν επειδή κατά την γνώμη του, σε αυτά τα tournaments, πρέπει να υπάρχουν όλα τα classes.

 

Στην συνέχεια το κατά πολλούς φαβορί της διοργάνωσης  Amnesiac ηττήθηκε (προκαλώντας σε πολλούς έκπληξη) από τον Pavel. Πολλοί μίλησαν για την διαφορά RNG, μεταξύ των δύο παιχτών και εξέφρασαν την απογοήτευση τους που ο Amnesiac αποκλείστηκε από την συνέχεια.

 

Το τρίτο ζευγάρι της σειράς των προημιτελικών ήταν αυτό των che0nsu vs Cydonia. Ο πρώτος επικράτησε με 4-1 επί του Καναδού και έτσι εξασφάλισε το seed του ημιτελικού.

 

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τα παιχνίδια των DrHippi vs HotMEOWTH, όπου ο Ουκρανός με το πορτοκαλί μαλλί, όντας σε μεγάλη ημέρα κατατρόπωσε τον αντίπαλο του με τελικό score 4-0.

 

Έτσι λοιπόν τα ζευγάρια των ημιτελικών, διαμορφώνονται ως εξής:

top 8 hs blizzcon

 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν απόψε με το ζευγάρι των DrHippi vs che0nsu, να ανοίγει τον χορό των ημιτελικών. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο μεγάλος τελικός.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio