Στα 799$ η τιμή του HTC Vive

 

 

Η HTC και η Valve αποκάλυψαν την τιμή της πολυαναμενόμενης κονσόλας εικονικής πραγματικότητας με το όνομα Vive. Αν πάντως περιμένατε να κοστίζει λιγότερο ή έστω το ίδιο με το Oculus Rift σίγουρα θα απογοητευτείτε. Η τιμή του είναι 799 δολάρια, 200 περισσότερα από το Oculus Rift. Βέβαια το Vive δεν είναι μόνο ένα headset αλλά περιλαμβάνει επίσης 2 χειριστήρια, αισθητήρες για να προσδιορίζουν την θέση του παίκτη στον χώρο και κάμερα στο μπροστινό μέρος για να σε προειδοποιεί αν πλησιάζεις κάποιο εμπόδιο, πράγματα που αν τα θέλετε για το Oculus, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρήματα.

Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 29 Φεβρουαρίου με τις πρώτες κονσόλες να αναμένεται να φτάσουν στους αγοραστές τους στα μέσα Απριλίου, με την τιμή για την Ευρώπη να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί. Πρόκειται ομολογουμένως για μια αρκετά τσιμπημένη τιμή και εκφράζονται ανησυχίες ότι το υψηλό κόστος των παιχνιδομηχανών αυτών, θα ανακόψει για την ώρα τη δυναμική που φαινόταν να αναπτύσσει η εικονική πραγματικότητα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio