Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Rioter που «έκραξε» τον Tyler1

Την προηγούμενη εβδομάδα σε άρθρο μας, σας είχαμε αναφέρει ένα περίεργο περιστατικό που έγινε ανάμεσα σε Rioter και στον δημοφιλή streamer Tyler1. Σε κανάλι στο discord, ο Rioter είχε εκφραστεί απαράδεκτα σχετικά με τον Tyler1 και είχε κάνει ολόκληρη την κοινότητα του League of Legends να στραφεί εναντίον  του.

Αρκετός κόσμος είχε παραξενευτεί, σχετικά με την συμπεριφορά του υπαλλήλου της Riot. Δεν περίμεναν, κάποιος από εταιρεία η οποία προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα του toxicity στα videogames, να φερθεί με αυτό τον τρόπο. Όμως, στο τέλος όπως και ήταν αναμενώμενο ο υπάλληλος βρέθηκε στην πόρτα εξόδου της εταιρείας.

Ωστόσο πριν λίγη ώρα ο Marc Merrill μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έκανε το παρακάτω Tweet.

 

Τι είχε συμβεί λοιπόν; Όπως δήλωσε ο πρώην πλέον υπάλληλος της Riot, Rutledge, εργαζόταν τέσσερα χρόνια στην εταιρεία στο τμήμα του σχεδιασμού. Εργάστηκε σε projects όπως το νέο champion select, το loot system, το client update, το νέο match history και το νέο honor system. Ωστόσο το βράδυ που έγραψε τα σχόλια που αναφερόντουσαν στο πρόσωπο του Tyler1, ήταν μεθυσμένος. Είχε μπει μετά την δουλειά του με φίλους του κι έπαιζε League of Legends και για κάποιο λόγο, θέλησε να μπει στο συγκεκριμένο κανάλι της κοινότητας του παιχνιδιού, το οποίο συνδέεται με το Reddit. Αφού σχολίασε, έπεσε να κοιμηθεί και το πρωϊ δεν θυμόταν καθαρά τι είχε κάνει. Ήξερε όμως από αυτά που μάθαινε, πως είχε ξεσηκώσει αρκετό κόσμο. Αφού μίλησε με τον υπεύθυνο του τμήματος του, θεώρησε πως ήταν σωστή η απόφαση της εταιρείας να τον θέσει εκτός. 

Όμως παράλληλα με αυτό, πήρε την απόφαση να μπει στην αποτοξίνωση προκειμένου να δει πώς το αλκοόλ τον οδήγησε σε αυτή την συμπεριφορά. Αργότερα θα κοιτάξει να εργασθεί ως freelancer, μιας και ο 40χρονος δεν θέλει να αφήσει τον χώρο που αγαπάει.

Κάτι τέτοια περιστατικά, μας δείχνουν πώς η πίεση από την εργασία, το διάβασμα ή διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, μας οδηγεί σε κινήσεις που δεν θα κάναμε αν είχαμε καθαρό μυαλό.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio