Σεμινάρια για Dota 2,League of Legends,από Πανεπιστήμιο της Μαλαισίας

Το εύρος της αγοράς των eSports (στο εξωτερικό πάντα), είναι τεράστιο. Συνεχώς αυξάνονται οι επενδύσεις και τα έσοδα. Έχουμε ακούσει για μεγάλα συμβόλαια παιχτών, επαγγελματίες αθλητές να μπαίνουν κι αυτοί στον χώρο. Η ανάπτυξη είναι γεγονός.

 

Ωστόσο, όπως όλοι οι τομείς, έτσι και ο χώρος των eSports χρειάζεται εκπαίδευση. Όχι μόνο για να μπορεί κάποιος να εργαστεί σε οποιοδήποτε πόστο εντός της βιομηχανίας αυτής, αλλά και να «εκπαιδευτεί» ο οποιοσδήποτε άνθρωπος για την νέα κουλτούρα των καιρών. Αρκετά Πανεπιστήμια στο εξωτερικό, έχουν δημιουργήσει κοινότητες ή έχουν προσθέσει μαθήματα για τα eSports, προκειμένου να αρχίσουν οι ενδιαφερόμενοι να μαθαίνουν τι «παίζει» με τα eSports.

 

esports adu

Έτσι λοιπόν, μία πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, φαίνεται να κάνει τo Asia Pacific University της Μαλαισίας. 

 

Το Πανεπιστήμιο, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές και ενδιαφερόμενους, να μάθουν καλύτερα τι είναι τα eSports και να γνωρίσουν καλύτερα παιχνίδια, όπως το League of Legends, η Dota 2Fifa και CS:GO.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι δώδεκα εβδομάδες. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι παίχτες θα παίζουν, θα διαβάζουν για τα παιχνίδια, θα μαθαίνουν πώς μπορούν να στήσουν μια σωστή ομάδα, αλλά και θα μαθαίνουν το background της κάθε εταιρείας, με απώτερο σκοπό, να μπουν για τα καλά στο κλίμα του τι εστί eSports. 

Ωστόσο για να μπορέσει κανείς να παρακολουθήσει τα μαθήματα, θα πρέπει να τηρεί κάποια κριτήρια. Για παράδειγμα, αν αποφασίσει να ασχοληθεί με την Dota 2, θα πρέπει να έχει rating 3,000 MMR ενώ για το League of Legends τα μαθήματα ξεκινούν από Gold V και πάνω.

adu 2

Via Cnn.com

Για την ιστορία, η Μαλαισία τον τελευταίο καιρό, σημειώνει ανάπτυξη στα eSports, μιας και εκεί πραγματοποιούνται μερικά από τα μεγαλύτερα events που αφορούν την Dota 2. 

More Info: Apu.Edu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio