Πότε ξεκλειδώνει το Legion σε κάθε Region

Λίγες ώρες έχουν μείνει για να γίνει διαθέσιμο το νέο Expansion του World of Warcraft το Legion.

 

Ανάλογα με το σημείο του κόσμου που βρίσκεστε, θα ανοίξει και την ανάλογη ώρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ώρες που θα γίνει διαθέσιμο το expansion.

EU:

BST: 11pm August 29

CET: 12am August 30

NA:

EDT: 3am August 30

CDT: 2am August 30

MDT: 1am August 30

PDT: 12am August 30

AUS:

AEST: 5pm August 30

Στο link που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τι έχει προστεθεί στο παιχνίδι καθώς και το VOD, από το developer Q & A που είχε γίνει πριν λίγους μήνες. World of Warcraft: Legion Developer Q&A με τον Ion Hazzikostas

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio