Πρεμιέρα για το Gabriel DropOut τον Ιανουάριο

 

Το επίσημο site για το anime Gabriel DropOut, βασισμένο στο manga του Ukami, ανακοίνωσε την πρεμιέρα η οποία θα γίνει τον Ιανουάριο.

 

gabrieldropout

 

Ήδη από τον Αύγουστο το site είχε κοινοποιήσει ένα promo video:

 

 

Το cast περιλαμβάνει:

  • Miyu Tomita ως Gabriel White Tenma
  • Saori Onishi ως Vignette April Tsukinose
  • Naomi Ozora ως Satanichia McDowell Kurumizawa
  • Kana Hanazawa ως Raphiel Ainsworth Shiraha

 

Το anime φέρνει ξανά μαζί την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για το Himoto! Umaru-chan του 2015. Ο Masahiko Ohta σκηνοθετεί, ο Katsuhiro Kumagai στη θέση του character designer και ο Takashi Aoshima αναλαμβάνει τη σύνθεση της σειράς στο στούντιο Doga Kobo.

 

Η κωμωδία ακολουθεί την Gabriel White, που έχει αποφοιτήσει πρώτη από ένα σχολείο για αγγέλους και πηγαίνει σε ένα ανθρώπινο σχολείο στη Γη μαζί με άλλους αγγέλους, σε μια αναζήτηση για τη γνώση αλλά και για να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους. Η Gabriel όμως εθίζεται στα video games και αποφασίζει ότι βαριέται να κάνει οτιδήποτε. Έτσι, γίνεται ένας καλός-για-τίποτα-άγγελος, ή «datenshi».

 

Το manga ξεκίνησε την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο του 2013 στο περιοδικό Dengeki Daioh και από τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφορεί κάθε μήνα.

 

Anime News Network

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio