Ποιος χαρακτήρας video game σου τηλεφωνεί;

Δεν θα είχε πλάκα αν εκεί που δούλευες σε μια πιτσαρία, σου τηλεφωνούσε ο αγαπημένος σου χαρακτήρας video game και σου ζητούσε δυο πίτσες special χωρίς πιπεριά; Σίγουρα δεν θα καταλάβαινες καν ότι πρόκειται για φάρσα.

To IcenJam είναι ένα κανάλι στο Youtube το οποίο κάνει φάρσες χρησιμοποιώντας ατάκες χαρακτήρων από διάφορα παιχνίδια με λίστα soundboard. Και οι ατάκες αυτές ταιριάζουν τόσο πολύ στη συζήτηση που είναι σαν να μιλούν κανονικά. Από τηλέφωνα σε βιβλιοθήκες μέχρι gay τηλεφωνικές γραμμές, κάποια από τα βίντεο στο συγκεκριμένο κανάλι σίγουρα θα σας κάνουν να γελάτε χωρίς να ξέρετε καν το γιατί.

Τι θα λέγατε ας πούμε για μια θρησκευτική συζήτηση μεταξύ του Heimskr του Skyrim και μιας χριστιανικής τηλεφωνικής γραμμής;

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=9s5mF4KWBIM’]

H του Solid Snake από το Metal Gear Solid με ένα κατάστημα όπλων;

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=IkyAOMR7t0U’]

Η μήπως του Booker DeWitt του Bioshock Infinite με μια γραμμή εξαφανίσεων ψάχνοντας την Elisabeth;

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=qAAnRzzcqt4′]

Τα soundboards που χρησιμοποιεί το IcenJam μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να κάνετε τις δiκές σας φάρσες σε φίλους. Μην το κάνετε όμως σε δημόσιες υπηρεσίες γιατί εκεί θα έχουμε πρόβλημα. 😉

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio