Καινούριες πληροφορίες για την επερχόμενη κονσόλα της Nintendo

 

Λίγα γνωρίζουμε για την νέα κονσόλα και η Nintendo έχει υποσχεθεί ότι δεν θα αποκαλύψει περισσότερα πριν το 2016. Ωστόσο, μια εικόνα ίσως μας κάνει να καταλάβουμε τον λόγο που το Νitendo NX θα ξεχωρίζει από τις κονσόλες της Sony και της Microsoft.

Τα καινούρια σχέδια μας παραδίδουν ένα χειριστήριο, το οποίο δεν μοιάζει σε κανέναν άλλο. Στην εικόνα παρακάτω βλέπουμε ότι μια οθόνη αφής καλύπτει το μπροστινό μέρος. Επιπλέον, τα κουμπιά που κοιτάζουν μπροστά πιθανόν να έχουν έναν διαδραστικό ρόλο που θα προσφέρουν στον παίκτη ένα πρωτόγνωρο επίπεδο ευελιξίας αφήνοντας τους να αλληλεπιδρούν με το παιχνίδι κουνώντας το χειριστήριο.

 

Nintendo-415286

 

Τα πιο κλασσικά shoulder buttons και οι αναλογικοί μοχλοί είναι επίσης μέρος του σχεδίου, όμως η θύρα παιχνιδιού και το ενσωματωμένο ηχείο ίσως σημαίνει gaming on-the-go. Ξέρουμε ήδη ότι η Nintendo έχει πρόθεση να κυκλοφορήσει μια κονσόλα που λειτουργεί περισσότερο ως gaming platform και να είναι φορητή. Τα σχέδια επίσης συνδέονται με τις δηλώσεις της εταιρείας για οθόνη χωρίς αιχμές που μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα.

 

 

Nintendo-patent-415288

 

ΠΗΓΗ: Express

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio