Πιθανή σύνδεση του Xbox Live με το Steam

Μπορεί μετά την ανακοίνωση συνεργασίας της Valve και της Microsoft στην Ε3 to 2015 να μην είχαμε ξανά νέα από τις δυο μεγάλες εταιρίες σχετικά με το είδος της συνεργασίας τους σε βάθος χρόνου αλλά ήταν από τότε γνωστό ότι η Microsoft ήθελε τα Windows 10 να είναι έτοιμα για τη χρήση του SteamVR. Απ’ ότι φαίνεται όμως η σχέση των δυο εταιριών δεν αρκείται μόνο στο virtual reality…

Χθες στο Twitter account του NeoGaf ανέβηκε ένα screenshot στο οποίο φαίνεται καθαρά πως βρέθηκε subdomain της Microsoft με όνομα Xbox.Steampowered.com, πράγμα το οποίο δημιούργησε νέες απορίες.

Είναι γνωστό ότι η Microsoft προσπάθησε με τη σύνδεση των Windows με το Xbox να χτυπήσει το Steam όσων αφορά το pc gaming αλλά δεν το κατάφερε. Το Steam από την άλλη χρειάζεται εν μέρει τα Windows για το SteamVR οπότε μια συνεργασία τους είναι σίγουρα αρκετά κερδοφόρα.

 

 

Υπάρχει περίπτωση να δούμε μια σύνδεση του Steam με το Xbox Live για την αγορά παιχνιδιών και στις δυο πλατφόρμες; Αν είναι έτσι γιατί δεν είδαμε το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Quantum Break στο Steam; Ελπίζουμε να έχουμε απαντήσεις και από τις δυο πλευρές σύντομα.

 

Πηγή: SegmentNext

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio