Περισσότερες δυνατότητες το Fifa16 στο Xbox

 

Από ότι φαίνεται η Microsoft έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα με το Xbox για αυτό και φέτος καινοτομεί εισάγοντας καινούργια χαρακτηριστικά στο Fifa16.

Το Fifa 16 θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και από ότι φαίνεται οι χρήστες του Xbox θα είναι πιο τυχεροί από αυτούς του Playstation.

Θα υπάρχει καλύτερο σύστημα προπόνησης, καινούργιος τρόπος λειτουργίας του παιχνιδιού αλλά και αλλαγές στο διάσημο mode «Fifa ultimate team».Η πρώτη αλλαγή θα αφορά την «χημεία ομάδας η οποία θα εξαρτάται από το πόσο κοντά θα είναι οι παίχτες μεταξύ τους αλλά και την εθνικότητα. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η χημεία ομάδας τόσο καλύτερα θα συμπεριφέρεται η ομάδα στους αγώνες.

Η δεύτερη αλλαγή είναι η ένταξη των legend players τους οποίους φυσικά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην ομάδα σας. 60 μύθοι του ποδοσφαίρου θα κάνουν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι και μερικοί από αυτούς θα είναι οι : Baia – Gattuso – Litmanen – Deco – Zanetti – Nesta – Giggs – Best.

Το Xbox επίσης θα δώσει την δυνατότητα φέτος του «early access» και θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του. Τέλος οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα αγοράς ενός bundle που μπορεί να γίνει pre-order από σήμερα και θα περιέχει 3 legend players και early access.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio