Παίχτης νικάει το δυσκολότερο boss του Bloodborne άοπλος!

 

Εάν πιστεύετε ότι το Bloodborne είναι δύσκολο, περιμένετε να δείτε πώς είναι όταν το παίζεις άοπλος. Ο διάσημος Dark Souls streamer Lobos Jr. έχει γίνει γνωστός λόγω των κολοσσιαίας δυσκολίας challenges που βάζει με τον εαυτό του ενώ παίζει τους μαζοχιστικούς τίτλους της From Software. Το πιο πρόσφατο είναι να νικήσει ένα από τα πιο δύσκολα bosses του Bloodborne με τον χαρακτήρα του να πολεμάει με γυμνά χέρια. Αδιαμφισβήτητα, δεν είναι κάτι που ο καθένας μας είναι ικανός να πραγματοποιήσει.

 

 

Ο Lobos προσπάθησε να νικήσει τον Ludwig the Accursed στο μεγαλύτερο πιθανό επίπεδο δυσκολίας. Του πήρε 12 ώρες συνολικά ώσπου σκότωσε το τέρας ύστερα από μια μάχη 38 λεπτών. Επιπλέον, συνεχίζει τις »άοπλες επιδρομές» του στο Τwitch.

Κάποια από τα προηγούμενα του επιτεύγματα εμπεριέχουν την ολοκλήρωση του Dark Souls μόνο με Dragon Punches και την ολοκλήρωση ενός »No Death or Bonfire» run στο Dark Souls II.

O Ludwig The Accursed βρίσκεται στο DLC του Bloodborne: The Old Hunters.

 

Πηγή: Gamespot

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio