Παίκτης του Call of Duty:WWII φτάνει στο top rank χωρίς να πυροβολήσει

Σήμερα έχουμε έναν gamer που δεν διστάζει να βγάλει τα μαχαίρια του, πάντα in-game. Το «Grinding Levels» είναι ένα αρκετά κοινό objective στο Call of Duty:WWII για πολλούς παίκτες. Ωστόσο ένας YouTuber κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης που έφτασε στην τελική κατάταξη του «Master Prestige» χωρίς να πυροβολήσει ούτε μια σφαίρα.

Η επίτευξη του Master Prestige δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν 55 επίπεδα που μπορείτε να επιτύχετε στο multiplayer για να μπείτε στο «Prestige Mode» στο Call of Duty: WWII. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ξαναρχίσετε στο Prestige για δεύτερη φορά, στη συνέχεια ξανά και ξανά. Μέχρι να μπείτε στην ενδέκατη και τελική βαθμίδα του Master Prestige. Μόλις είστε Master Prestige, μπορείτε να συνεχίσετε να κερδίζετε πόντους εμπειρίας μέχρι το επίπεδο 1000, αλλά η κατάταξή σας δεν θα αλλάξει.

Η διαδικασία του level up στο Call of Duty:WWII multiplayer μπορεί συχνά να γίνεται μια αποθαρρυντική εμπειρία. Ακόμη και πίσω από την «ασφάλεια» των ισχυρών όπλων sniper. Ωστόσο YouTuber και μέλος της επαγγελματικής clan KARNAGE, γνωστός ως «TheseKnivesOnly«, έχει δημιουργήσει την δικιά του πρόκληση για κάθε τίτλο Call of Duty από την αρχική Black Ops το 2010.

«Ο κύριος λόγος για τον οποίο εμπνεύστηκα μόνο το μαχαίρι ήταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα «search and destroy«. Ένας τυχαίος συμπαίκτης στο lobby έκανε defend τη βόμβα με τη χρήση πυραύλου Tomahawk«, ανέφερε. «Νόμιζα ότι ήταν το πιο cool πράγμα και έκανε να θελήσω να κάνω και εγώ κάτι μοναδικό. Έτσι μου ήρθε η ιδέα των μαχαιριών«.

Ο TheseKnivesOnly έχει καταγράψει τον μακρύ δρόμο προς το Master Prestige. Παρουσιάζει την ικανότητά του να τρέξει στο πεδίο της μάχης και να κερδίσει experience points μόνο με μαχαίρια και melee όπλα. Υπάρχει ένα βίντεο διαθέσιμο για κάθε βαθμό του Prestige. Στις 2 Φεβρουαρίου, έφτασε τελικά στο στόχο του και κέρδισε το υψηλότερο Prestige χωρίς να πυροβολήσει ποτέ. Είναι ο πρώτος στον κόσμο που κατάφερε κάτι τέτοιο και κέρδισε την προσοχή των προγραμματιστών της Sledgehammer Games, οι οποίοι έκαναν tweet την πιο κατάλληλη αντίδραση με GIF:

Χρησιμοποιώντας το Infantry Division’s bayonet, φτυάρια, ice picks και το μαχαίρι μάχης συγκέντρωσε στο σύνολο πάνω από 32.000 kills (!). Χρησιμοποίησε μόνο τα Recon Aircraft και Counter Recon Aircraft scorestreaks για να τον βοηθήσουν στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ θανάσιμα scorestreaks.

Δείτε στο παρακάτω βιντεάκι μερικά από τα πιο τρελά plays του

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio