Παίκτης του World of Warcraft κάνει DDoS σε συμπαίκτες του

Το νέο boss raid του World of Warcraft , που «άνοιξε τις πύλες του» πριν 5 μέρες, ονόματι Argus, The Unmaker, έχει σίγουρα ζορίσει για τα καλά τους παίκτες του World of Warcraft.

 

Έως και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κάνενα guild δεν έχει καταφέρει να ρίξει τον παντοδύναμο Argus, και φυσικά το party που θα τα καταφέρει θα περάσει στην «ιστορία» του World of Warcraft.

Ένας παίκτης του κορυφαίου Αμερικανικού guild Limit λοιπόν, με το nickname Adois, λοιπόν, θέλοντας να είναι στο raid party, έφτασε στο σημείο να κάνει (σύμφωνα με τις κατηγορίες ενος guild officer του guild Limit) Denial of Service attacks σε συμπαίκτες του, χρησιμοποιώντας IP scraper για να τους «ριχνει» τις συνδέσεις και να παίρνει το spot τους στο raid party. Η ύπουλη όσο και παράνομη πράξη του Adois, βγήκε στο φως, όταν ένας απο τους συμπαίκτες του στο guild, πάτησε εναν σύνδεσμο του Adois στον οποίο ο δράστης ζητούσε εναν healer, και το URL ανακατεύθυνε σε ενα IP scraper με αποτέλεσμα ο παίκτης που πάτησε τον σύνδεσμο να αποσυνδεθεί απο Mumble, Discord και το World of Warcraft ταυτόχρονα, και ο Adois να εμφανιστεί ακριβως την στιγμή για να πάρει την θέση του στο raid party!

 

Μετά από έρευνα που ακολούθησε, αποδείχθηκε πως ο εν λόγω παίκτης είχε κάνει DDoS και στο παρελθον σε συμπαίκτες του, κι όπως ηταν φυσικό το guild Limit, τον απομάκρυνε άμεσα, προειδοποιώντας και άλλα μεγάλα guilds του World of Warcraft για τις πράξεις του. Από την πλευρά του ο παίκτης δεν έχει δηλώσει τίποτα για το περιστατικό.

Τέτοια περιστατικά μας δείχνουν πόσο κακοί μπορούμε να γίνουμε για λίγη εφήμερη δόξα σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι….

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio