Ο Weird Al θα εμφανιστεί στην Blizzcon

Εχτές το βράδυ, η Blizzard ανακοίνωσε το πρόσωπο που θα κάνει το καθιερωμένο show στην Blizzcon και δεν είναι άλλος από τον Weird Al Yankovic.

Όπως δήλωσε ο CEO της Blizzard Mike Morhaime, είναι ενθουσιασμένοι που θα κλείσουν την 10η BlizzCon, με την παρουσία ενός θρυλικού showman, του Weild Al.  ” O Al έχει προσφέρει ώρες διασκέδασης σε εκατομμύρια κόσμου, σε όλες τις πλευρές του πλανήτη με την φοβερή μουσική του και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα διασκεδάσει τον κόσμο που θα βρίσκεται στο event και όσους το παρακολουθήσουν μέσω του Virtual Ticket, που έχουν αγοράσει,”

Ποιος είναι όμως ο Weird All;

Alfred MatthewWeird AlYankovic, είναι ένας Αμερικανός καλλιτέχνης που ασχολείται με μια ευρεία γκάμα εργασιών. Είναι τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός δίσκων,ασχολείται με την σάτυρα, είναι ηθοποιός,voice actor, σκηνοθετεί video clips, έχει αναλάβει την παραγωγή ταινιών και είναι και αρθρογράφος. Έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια albums και έχει ηχογραφήσει πάνω από 150 τραγούδια είτε original είτε παρωδίες γνωστών hits.

https://www.youtube.com/watch?v=ZcJjMnHoIBI

 

Η δουλειά του έχει βραβευτεί με 4 Grammy Awards, έχει προταθεί για 11 Grammy, έχει κάνει 4 χρυσούς δίσκους και 6 platinum στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Blizzard, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στην BlizzCon, επειδή θα είναι μια από τις λίγες φορές στη ζωή μου, που ένα σημαντικό ποσοστό του κοινού θα είναι πιο nerd από εμένα!”Η BlizzCon έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 5 Νοεμβρίου στο Anaheim της Καλιφόρνια. Εκτός από τις παρουσιάσεις που αναμένεται να γίνουν, θα ολοκληρωθούν κι οι τελικοί του StarCraft II World Championship, του Hearthstone World Championships και το Overwatch World Cup.

Δείτε την αρχική ανακοίνωση της Blizzard εδώ

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr