Ο Santorin πηγαίνει στην Team Huma

 

Μια νέα Challenger Series ομάδα με το όνομα Team Huma δημιουργήθηκε στην Ευρώπη μέσα στον τελευταίο μήνα, ενώνοντας πέντε βετεράνους από την Ευρώπη και την Τουρκία.

Η Team Huma είναι η πιο πρόσφατη Challenger ομάδα που προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Challenger Series. Ο Ισπανός Jorge “Werlyb” Casanovas, ο οποίος  αγωνίστηκε στο LCS την προηγούμενη σεζόν με την GIANTS! Gaming θα είναι ο top laner της ομάδας.

Όπως σας είχαμε γράψει και εδώ ο Santorin φημολογούνταν πως είχε υπογράψει με Ευρωπαϊκή ομάδα και πιο συγκεκριμένα με την Copenhagen Wolves. Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα ο Lucas “Santorin” Larsen έχει υπογράψει με την Team Huma. Ο Santorin είναι πλέον μέλος της Team Huma μιας και έφυγε από την Team SoloMid τον Οκτώβριο και αποτελεί τον Superstar της ομάδας. Μετά την κακή εμφάνιση που έκανε η Team SoloMid στα group stages του Παγκοσμίου ο Santorin ήταν σε διαπραγματεύσεις με ομάδες του Αμερικάνικου LCS αλλά τελικά αποφάσισε να πάει στην Ευρώπη και την Team Huma.

Στο mid lane της ομάδας θα βρίσκεται ο Dan “GodBro” Van Vo, ο οποίος έχει παίξει στο παρελθόν και σε αρκετές ομάδες της Challenger σκηνής όπως τις Ninjas in Pyjamas, SK Gaming Prime και Ex Nihilo. Στην θέση του AD carry τώρα βρίσκεται ο Anil “HolyPhoenix” Isik και παρέα στο bot lane μαζί του θα είναι το πρώην support των Copenhagen Wolves Christophe “je suis kaas” van Oudheusden και όπως δείχνουν τα πράγματα αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν το πιο δυνατό bot lane του Ευρωπαϊκού Challenger Series.

Ο Isik δηλώνει τα εξής “Ο στόχος μου είναι να παίξω στο LCS για 1-2 χρόνια και θέλω να είμαι ο πρώτος Τούρκος που θα παίξει στο Ευρωπαϊκό LCS. Το roster μου φάνηκε αρκετά δυνατό και έτσι πίστεψα πως αυτή είναι η ευκαιρία μου να πάω στο LCS. Από τη στιγμή που το θέλω τόσο πολύ σκοπεύω να δουλέψω σκληρά γι’αυτό”

Ο ιδιοκτήτης του οργανισμού είναι ο Behdad “Behi” Jaafarian και ο γενικός διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Nicole Manning ο οποίος ήταν πρώην μάνατζερ των Team Coast και Final Five. Ο μάνατζερ των παικτών της ομάδας θα είναι ο Karl “Dentist” Krey ο οποίος ήταν ο προπονητής της Copenhagen Wolves στο προηγούμενο split. Τέλος, ο προπονητής θα είναι ο Matthew Kang και ο analyst της ομάδας θα είναι ο Daniel Rhee.

Η ομάδα έχει συνδυάσει τους καλύτερους Free Agents της Ευρώπης και έχει διαμορφώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό η ομάδα να καταφέρει να μπει στο Summer split μιας και είναι ένα από τα φαβορί του Challenger Series.

Πηγή: DailyDot

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio