Ο Reignover στους CLG ως προπονητής

Πριν λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης των Immortals, Noah Whinston ανακοίνωσε πως οι παίχτες του, είναι ελεύθεροι να ψάξουν κάποια άλλη θέση σε ομάδες κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Φαίνεται λοιπόν πως ο jungler της ομάδας, Yeu-Jin “Reignover” Kim, δεν έχασε και πολύ χρόνο μιας και μπήκε στο προπονητικό τμήμα της ομάδας. Ο Reignover, θα ασχοληθεί με το κομμάτι του jungle (είναι άλλωστε γνώστης) και θα βοηθήσει τον jungler των CLG, Jake “Xmithie” Pucheron, να βελτιωθεί και να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Όπως δήλωσε ο head coach Tony “Zikz” Gray, ο Reignover είναι μια πολύ καλή προσθήκη στην ομάδα και μια ευκαιρία για τους παίχτες. Η ομάδα θα ανανεωθεί μιας και η άλλη οπτική θα λειτουργήσει θετικά στο gameplay της ομάδας.

Ο Reignover πιστεύει πως οι CLG είναι μια καλή ομάδα με δυνατότητες και η βοήθεια που θα τους δώσει, έχει σκοπό στο να βελτιώσουν το early game τους, ούτως ώστε να έχουν ακόμα καλύτερες πιθανότητες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ξεκινά τέλη Σεπτεμβρίου. Για την ώρα δεν ξέρουμε αν μετά το τέλος του Παγκοσμίου, που θα συνεχίσει ο παίχτης, πάντως είναι ενθαρρυντικό, ότι οι παίχτες έχουν την δυνατότητα, να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και σε άλλο κομμάτι των eSports.

 

 

 

ΠΗΓΗ: Dailydot

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr