Ο Probius ο επόμενος χαρακτήρας του Heroes of the Storm

author image από Katri | MOBA | 0 Comments | 07 Μαρ 2017

 

probius-2

 

Από το Starcraft μας έρχεται ο επόμενος ήρωας του Heroes of the Storm και όχι, δεν είναι κάποιος badass χαρακτήρας από το main campaign του παιχνιδιού. O Probius είναι ουσιαστικά μια από τις μονάδες των Protoss στο Starcraft, η οποία έρχεται για να βοηθήσει στις μάχες του HotS.

Σαν ranged Specialist, ο Probius θα δημιουργεί pylons και θα τα χρησιμοποιεί για lane pressure και vision για την ομάδα του μαζί με ένα δυνατό skillset για να είναι viable στα teamfights.

 

 

Ας δούμε τα abilities του Probius:

Warp In Pylon – Trait

O Probius δημιουργεί ένα Pylon στη συγκεκριμένη θέση το οποίο δίνει vision και ο ίδιος έχει mana regeneration όσο βρίσκεται μέσα στο range του.

 

Worker Rush – Z

Αντί για mount, ο Probius αποκτά 50% επιπλέον Speed για 5 δευτερόλεπτα. Αν δεχτεί επίθεση το effect σταματάει.

 

Disruption Pulse – Q

Skillshot το οποίο στέλνει ένα «orb ενέργειας» μπροστά από τον Probius το οποίο κάνει 150dmg σε όσους εχθρούς χτυπήσει. Σε περίπτωση που περάσει από το κέντρο ενός Warp Rift (δες παρακάτω το W) ο στόχος δέχεται επιπλέον ζημιά.

 

Warp Rift – W

Δημιουργεί ένα Warp Rift στην περιοχή, 1.25 δευτερόλεπτα μετά το cast του skill του, το οποίο προκαλεί slow 20% σε όλους τους αντιπάλους στο range του. Αν το Warp Rift χτυπηθεί από Disruption Pulse εκρήγνυται προκαλώντας 261dmg στους τριγύρω αντιπάλους.

 

probius_aesthetic

 

Photon Cannon – E

Δημιουργεί ένα Photon Cannon το οποίο προκαλεί 95dmg το δευτερόλεπτο και είναι ενεργό για 11 δευτερόλεπτα. Το Photo Cannon χρειάζεται Pylon για να είναι ενεργό και απενεργοποιείται αν δεν υπάρχει κάποιο τριγύρω. Τα Pylons γύρω από το Cannon έχουν ένα επιπλέον shield, ίσο με 50% του αρχικού του hp.

 

Pylon Overcharge – R

Αυξάνει το μέγεθος των Pylons και τους επιτρέπει να λειτουργούν ως turrets για 10 δευτερόλεπτα προκαλώντας 110dmg το δευτερόλεπτο. Επιπλέον έχουν και αυτά ένα shield ίσο με το 50% του αρχικού τους hp.

 

Null Gate – R

Δημιουργεί ένα barrier το οποίο οποίος αντίπαλος προσπαθήσει να διαπεράσει δέχεται 64dmg το δευτερόλεπτο και slow 80% στο speed τους. Διαρκεί 4 δευτερόλεπτα.

 

probius_aesthetic

 

Δείτε το Hero Spotlight του Probius:

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio