Ο Peanut θα είναι ο νέος jungler των SK Telecom T1!

 

Πολλοί το περιμέναμε και τελικά ανακοινώθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Wang Ho ‘Peanut’ Han με την SK Telecom T1. Με σχετικό ποστ στο Facebook, η ομάδα μας ενημερώνει: “Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο jungler για την SKT T1! Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο με τον Wang Ho ‘Peanut’ Han. Ας καλωσορίσουμε τον Peanut και παρακαλούμε συνεχίστε να μας στηρίζετε το 2017! Ευχαριστούμε”.

 

sktpeanut4234

Μετά τη νίκη των ROX Tigers στο 2016 LoL KeSPA Cup, τα συμβόλαια των παικτών με την ομάδα έληξαν, με τους πρώτους να αναζητούν αλλού την τύχη τους. Παρόλο το ενδιαφέρον που υπήρχε από Αμερική και Ευρώπη για τον Peanut, ο ίδιος δεν σκόπευε να αφήσει την Κορέα. Η SKT είναι η τρίτη ομάδα στο ιστορικό του. Επιπλέον, ένας από τους όρους του συμβολαίου του αναγκάζει τον Peanut να σταματήσει να streamάρει από το Twitch, λόγω της συνεργασίας της SKT (και άλλων ομάδων) με το Azubu, συνεπώς αν θέλει να συνεχίσει το stream πρέπει να το κάνει στο Azubu.

 

 SKT Peanut λοιπόν. Το ταλέντο του είναι αναμφίβολα αναγνωρίσιμο, οπότε ανυπομονούμε να τον δούμε να παίζει στο πλευρό του Faker και περιμένουμε μεγάλα plays!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για gaming, League of Legends και E-sports. Όταν δεν γράφει θα τη βρείτε να feedάρει στο Howling Abyss.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio