Ο Mirracolo σπάει την σιωπή του

Μπορεί το ESL Invitational Thessaloniki 2016 να ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και το κύπελο να πήγε στους Elysium, ωστόσο στον απόηχο του tournament κάποιοι από τους παίχτες της ομάδας των Different Dimension έχουν εκφράσει την στεναχώρια τους για την απόδοση κι ίσως έχουν μια πικρή γεύση.

Κατά την γνώμη μου, έχοντας δει και το tournament και τους παίχτες όλων των ομάδων από κοντά, δεν θα έπρεπε μιας και το event ήταν μια πολύ ωραία γιορτή. Οι αγώνες ήταν δυνατοί και ήταν κάτι που φώτισε την σκηνή του League of Legends.

Γεγονός είναι ότι όσοι στηρίζουν την κάθε ομάδα, που έλαβε μέρος εκεί ήθελαν να την δουν να βγαίνει πρώτη. Αυτό όμως όπως είναι φυσιολογικό δεν γίνεται. Οι Elysium όντας καλοδουλεμένη ομάδα και σταθερή σε σχέση με τις άλλες τρεις που μέχρι και την τελευταία στιγμή αναγκάστηκαν να προβούν σε αλλαγές στο roster, δικαίως βγήκαν νικητές.

Τους τελευταίους μήνες, οι Different Dimensions έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο Warrior Lady έκανε πίσω για λόγους που δεν χρειάζεται να πούμε. Μάλλον όμως έπραξε σωστά διότι στο tournament, τον είδαμε form-αρισμένο, να διασκεδάζει με τα παιχνίδια και να είναι δυνατός με καθαρό μυαλό. Το roster που είχε ανακοινώσει η ομάδα πριν αρκετους μήνες (NaSoMaNiaC, Lelenaga, Lolleros, Mirracolo,HungryPanda) δεν έμεινε για καιρό μαζί και οι εμφανίσεις της ομάδας σε αρκετά online tours, δεν ήταν οι αναμενώμενες.

Πριν λίγη ώρα σε post που έκανε στην σελίδα του όμως το adc Vaggelis ‘Mirracolo’ Mekkas των Different Dimension και πρώην adc του TeamInGame παρουσίασε τα πράγματα όπως είναι, από την δική του πλευρά. Γνωρίζοντας αρκετά τον Βαγγέλη, ξέρω ότι είναι λιγομίλητος και προτιμά να μιλούν οι πράξεις του, όμως κάτι τον οδήγησε στο συγκεκριμένο post και με λίγα λόγια είπε την αλήθεια του:

Mirracolo

 

Καλό θα είναι λοιπόν, να βάλουμε όλοι στο μυαλό μας από οργανισμούς,sites έως και τον τελευταίο fan ότι και οι παίχτες των ομάδων είναι άνθρωποι. Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα και πάντοτε. Όσον αφορά τις ομάδες θα υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα βέβαια. Σίγουρα όλες οι ομάδες πρέπει να ρίξουν δουλειά και κυρίως οι άνθρωποι που είναι πίσω από αυτές, θα πρέπει να σέβονται και να στηρίζουν τους παίχτες χωρίς να κοιτούν σε πρώτο βαθμό τον εαυτό τους, αλλά το καλό της ομάδας.

Με αγάπη 🙂

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio