Ο Michael Pachter προβλέπει ποια κονσόλα θα έρθει νωρίτερα το 2019

author image από Kohar | Other | 0 Comments | 13 Ιάν 2016

Ο Michael Pachter είναι ο αναλυτής  των Wedbush Securities και ισχυρίζεται πως ξέρει κατά προσέγγιση πότε θα έρθει η επόμενη γενιά κονσολών από την Sony και την Microsoft. Ο Patcher λέει πως θα ήταν μεγάλη έκπληξη να δούμε το PS5 ή το επόμενο Xbox το 2018 αλλά δυστυχώς θα τα δούμε 2019 και συμπληρώνει πως μέχρι το 2020 θα έχουν αντικατασταθεί το PS4 όπως και το Xbox One. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη αυτές τις πληροφορίες καταλαβαίνουμε πως ο Pachter δίνει 7 χρόνια ζωής στις τωρινές κονσόλες και 3 περίπου ακόμα μετά τις πωλήσεις των νέων κονσολών.

 

PS4

 

Ως προς ποια από τις δύο κονσόλες θα εμφανιστεί πρώτη, πρέπει να σκεφτούμε πως η Microsoft είναι πιο πρόθυμη να αντικαταστήσει το Xbox One. Αυτό γιατί η Microsoft είναι ήδη πολύ πίσω στις πωλήσεις σε σχέση με την Sony και φαίνεται πως η διαφορά μεγαλώνει, καθώς και στους εγκατεστημένους χρήστες. Μέχρι το 2019 μπορεί το νέο Xbox να θεωρηθεί ως μία λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σε αντίθεση με την Sony που θα έχει την πολυτέλεια να περιμένει να δει τι έχει να ανταγωνιστεί ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει το εσωτερικό του Playstation 5.

Οι gamers πρέπει να ησυχάσουν καθώς έχουμε άλλα 4 χρόνια παιχνιδιών τουλάχιστον μπροστά τους στο PS4 ή το Xbox One ( μπορεί και τα δύο ) χωρίς οι δύο εταιρείες να σας πιέζουν να αγοράσετε νέο hardware.

 

Xbox One

 

ΠΗΓΉ: Geek

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio