Ο Lex Luthor επιστρέφει για το Justice League

 

Ο Lex Luthor θα εμφανιστεί στην ταινία Justice League, σύμφωνα με τον ηθοποιό Jesse Eisenberg που τον ενσαρκώνει.

Μετά από καιρό που έλεγε πως δεν ήταν σίγουρος αν είχε προσκληθεί στην επόμενη ταινία, ο Eisenberg δηλώνει τώρα πως δεν έχει ιδέα για το τι θα είναι η ταινία, αλλά λέει πως θα βρεθεί στα γυρίσματα τον Αύγουστο.

«Γυρίζουν (το Justice League) τώρα, και εγώ θα είμαι εκεί από τον Αύγουστο», λέει ο Eisenberg στο ShortList. «Λάτρεψα τον χαρακτήρα και ήταν η μεγαλύτερη διασκέδαση που έχω νιώσει παίζοντας ένα ρόλο, και η μεγαλύτερη πρόκληση, με έναν υπέροχο τρόπο, και η πιο ικανοποιητική. Θα λάτρευα να παίζω αυτό το ρόλο για χρόνια. Ο χαρακτήρας που παίζω είναι τόσο ασυνήθιστος και περίπλοκος. Ως ηθοποιός, είναι τα πάντα που θα ήθελες να κάνεις. Με έχει συνεπάρει πολύ που παίζω αυτό το ρόλο. Και, δευτερευόντως, είναι ενδιαφέρον να είμαι σε αυτές τις τεράστιες, high-profile ταινίες, γιατί όλο το προσωπικό γύρω σου ως ηθοποιό είναι πραγματικά καλό. όλοι οι καλλιτέχνες είναι πραγματικά υπέροχοι, έτσι μπαίνεις σε ένα set και είναι το πιο προσεγμένο, πλήρες set, και όντας ηθοποιός αυτό πραγματικά γεμίζει τη φαντασία σου με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Επίσης εργάζεσαι με απίστευτους ηθοποιούς. Στην τελευταία ταινία είχα πολλές σκηνές με την Holly Hunter, που είναι μια από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς από τότε που ήμουν μικρός. Όλο αυτό υπάρχει επειδή η ταινία είναι τόσο τεράστια, που ελκύει τόσους πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους, ακόμα και σε μικρότερες θέσεις. Αυτό ήταν πραγματικά ξεχωριστό για μένα. Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι ήταν το να παίξω έναν τόσο ενδιαφέροντα χαρακτήρα και σίγουρα ελπίζω ότι μένει ζωντανός στις επόμενες ταινίες».

Φυσικά, δεν θα μοιραστεί άλλες σκηνές με την Holly Hunter, αφού ο χαρακτήρας της σκοτώθηκε στο Batman V Superman, γεγονός για το οποίο φυσικά φταίει ο Lex Luthor.

Το πρώτο μέρος από τις δύο ταινίες, που θα ονομάζεται απλά Justice League, με σκηνοθέτη τον Zack Snyder, γυρίζεται τώρα. Εκτός από τους ηθοποιούς που είδαμε στο Batman V Superman, σε αυτή την ταινία θα δούμε τον Ezra Miller ως Flash, τον Jason Momoa ως Aquaman, και τον Ray Fisher ως Cyborg. Ο κακός του Spider-Man Willem Dafoe είναι μέσα στο καστ δεν γνωρίζουμε όμως ποιον χαρακτήρα θα ενσαρκώσει. Επίσης, η Amber Heard πιθανόν να εμφανιστεί ως Mera, αλλά η παραγωγή κρατάει ακόμα τις επιφυλάξεις της.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου 2017.

 

 

Πηγή: ComicBook.com

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio