Ο Hayden Christensen στο Star Wars Celebration

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν παρακολουθήσει όλες τις ταινίες Star Wars και έχουν «σούρει τα εξ αμάξης» στον Hayden Christensen aka Anakin Skywalker aka Darth Vader.

 

anakin

 

Το όλο θέμα Anakin Skywalker, έχει κατά καιρούς υπάρξει αντικείμενο εντόνων συζητήσεων, ανάμεσα στους φανς του Star Wars, μιας και πολλοί θεωρούν, ότι δεν χρειαζόταν να μάθουν το backstory του χαρακτήρα που έμελλε να γίνει ο Darth Vader. Ωστόσο, ίσως οι κινήσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό η Disney, spoil-άρουν την επιστροφή τόσο του Anakin όσο και του Hayden Christensen..

 

Φέτος το brand Star Wars, γίνεται 40 ετών και όπως φαίνεται το πάνελ που θα στήσει η Disney, στο Orlando θα έχει πρόσωπα που έχουν υποδυθεί χαρακτήρες που άφησαν το σημάδι τους.

 

Γιατί όμως έχει γίνει τόσο μεγάλο ζήτημα η παρουσία του Hayden; Ο ηθοποιός, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, έχει να παρουσιαστεί σε εκδήλωση που είναι σχετική με το Star Wars, από το 2002. Όταν όμως κυκλοφόρησε το Star Wars: Episode VII — The Force Awakens, αρκετοί ήταν εκείνοι που πρόσεξαν κάτι. Στην σκηνή, που η Rey ακούει τις φωνές των φαντασμάτων, όπως για παράδειγμα του Obi-Wan Kenobi και του Yoda, υπήρξε μια «ηχηρή» απουσία. Δεν ήταν άλλη από την απουσία του Anakin, που υποτίθεται είχε πεθάνει.

jedighosts-rotj

 

Ωστόσο, την περίοδο που ήταν να κυκλοφορήσει η ταινία The Force Awakens, είχαμε δει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ένα early concept που έδειχνε ότι η παραγωγή της ταινίας, είχε σκοπό να βάλει πάλι στο κάδρο τον Anakin. 

 

credit-disney-lucasfilm

 

 Πίσω από αυτό το art, ήταν το σκεπτικό να μάθουμε ότι ο Luke επικοινωνούσε με το φάντασμα του πατέρα του.

star-wars-the-force-awakens-concept-art-shows-how-we-almost-saw-anakin-skywalker-s-force-ghost

 

Αν και στο τέλος δεν είδαμε κάτι τέτοιο, συνέχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι κάποια στιγμή, θα ξαναδούμε τον Anakin ως Force Ghost.

Ωστόσο, το 2016 ο Hayden δήλωσε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο Star Wars. «Oh absolutely yeah, no, in a heartbeat for sure. Being a part of that world was a huge deal for me and you know, was a good four five years of my life and I have fond memories and good friendships from that whole time, but I don’t know, if they ever gave me the call I’d sign up in a heartbeat yeah».

Μένει να δούμε τι θα ειπωθεί και όλα τα νέα από το Star Wars Celebration. Εφόσον, υπάρχει το ενδιαφέρον και από τις δύο πλεύρες ποιος ξέρει τι ετοιμάζει η Disney. 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio