Ο Guillermo Del Torro ίσως έχει gameplay του Death Stranding σύντομα

Ο μεγάλος σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών τρόμου (και όχι μόνο) Guillermo Del Torro, όπως είναι γνωστό, θα συνεργαστεί με τον Hideo Kojima στην παραγωγή του νέου τίτλου του Kojima, Death Stranding.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ελάχιστα για το Death Stranding, μιας και ο Kojima κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από τον τίτλο. Αυτό που είναι σίγουρο όμως, είναι πως ο Del Toro, σύμφωνα με δηλώσεις του στο IGN, είναι «ένα απλό πιόνι» και «δεν γνωρίζει τι θα τον βάλει (ο Kojima) να κάνει». Αυτό έρχεται να απογοητεύσει όσους πίστευαν οτι υπήρχε στενή συνεργασία μεταξύ Del Toro και Kojima όπως στην περίπτωση του playable teaser P. T, για το Sillent Hills που τελικώς ακυρώθηκε.Φαίνεται πως ο Kojima είναι πιο «ελευθερος» αυτή τη φορά και διευθύνει το project. Ωστόσο, ο Del Toro ανέφερε πως «μάλλον θα πάρει μια γεύση απο το gameplay του Death Stranding μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Δεν έχουμε πολύ καιρό μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά υπάρχουν 2 σημαντικά events στα οποία είναι πιθανό να δούμε υλικό από το Death Stranding.

Το ένα είναι το Game Awards, που διοργανώνει ο Geoff Keighley , όπου είχαμε δει το δεύτερο trailer, και είναι προγραμματισμένο για την 7η Δεκεμβρίου καθώς και το PlayStation Experience, που ξεκινά στις 9 Δεκέμβρη. Ελπίζουμε πως μέχρι τότε θα έχουμε περισσότερα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Είναι 25, παίζει games από την εποχή του πρώτου (ασπρόμαυρου) Nintendo GameBoy, και θα συνεχίσει να παίζει μεχρι τα... 125 του. Φοράει μαύρα (κυρίως) και στην προηγούμενη του ζωή ήταν πειρατής ή ιππότης. Λατρεύει τα strategy και roleplaying games, και δεν μπορεί να παίξει κανένα multiplayer παιχνιδι μόνος, χωρίς παρέα.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio