Ο Dr DisRespect πέτυχε έναν χάκερ στο PUBG

Ο Dr DisRespect πέτυχε έναν speed-hacker ενώ έπαιζε τον τίτλο PUBG με τον φίλο του VSNZ. Ο Doc είχε ανοίξει stream την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου παίζοντας το battle royale game που απαιτεί από τους παίκτες να βρούν όπλα και εξοπλισμό σε ένα μεγάλο χάρτη πριν κυνηγήσουν τους αντιπάλους.

 

 Στο τελευταίο του stream, ο Dr DisRespect φαινόταν λίγο απογοητευμένος-νευριασμένος όταν αντιμετώπισε έναν χάκερ παίζοντας PUBG. Όπως συμβαίνει με κάθε παιχνίδι, υπάρχουν πάντα μερικοί παίκτες που προσπαθούν να κερδίσουν κάποιο πλεονέκτημα με έναν άδικο τρόπο.

Ο χάκερ που έπαιζε απέναντι στον Dr DisRespect δεν έκρυβε καθόλου αυτό που έκανε. Με το hack, να του επιτρέπει να τρέχει σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες έδειξε ότι το παιχνίδι είναι ακόμα ανεξέλεγκτο. Τέτοιες καταστάσεις ήταν καθημερινές πριν από καιρό, ωστόσο έχουν «φιλτραριστεί» αρκετοί μέχρι τώρα.

Παρά την ταχύτητά του, ο streamer κατάφερε να τον σκοτώσει αρκετά γρήγορα. Η ικανότητα να συμβαδίζει κάποιος με ένα κινούμενο αυτοκίνητο δεν φαίνεται να είναι και τόσο «ενσωματωμένη» στο PUBG.

Δείτε εδώ και εδώ τα βιντεάκια που καταγράφηκαν κατα την διάρκεια του stream.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζομαι Μιχάλης "Strudel" Αμανατίδης και σπουδάζω Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Ασχολούμαι από μικρός με το "gaming" και μου αρέσει αφάνταστα να πειραματίζομαι με PC Hardware και Smartphones αλλά και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτά μέχρι να τα καταστρέψω.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio