Ο Crumbz αφήνει το LCK,φήμες θέλουν να μπαίνει στο OWL

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Alberto ‘Crumbz’ Rengifo έγινε γνωστή η αποχώρηση του από το LCK και την ομάδα του SpoTV.

 

 

Ωστόσο φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην κοινότητα του Overwatch, θέλουν τον Crumbz να μπαίνει στην ομάδα των analyst για το επερχόμενο Overwatch League.

Αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες αυτές στάθηκε ένα Tweet του Rod ‘Slasher’ Breslau (πρώην αρθρογράφου στο κομμάτι των eSports), ο οποίος καλωσόρισε τον Crumbz στο OWL.

 

 

Αν και δεν γνωρίζουμε τις γνώσεις που έχει πάνω στο Overwatch ο Crumbz, είναι γεγονός πως η εμπειρία του στο broadcasting, θα βοηθήσει πολύ το Overwatch League. Με την Blizzard, να μας έχει στο «περίμενε» όσον αφορά τα ονόματα των analysts, casters και με το OWL να ξεκινά στις 10 Ιανουαρίου, το μόνο που ξέρουμε στα σίγουρα είναι ότι αν επαληθευθεί η είσοδος του Crumbz, στο League, θα είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα στην συγκεκριμένη ομάδα. Μαζί με τον Auguste ‘Semmler’ Massonnat, ο οποίος άφησε το casting στο CS:GO, αναμένεται να δούμε ωραίες αναλύσεις και σίγουρα αρκετός κόσμος που ακολουθεί αυτούς τους δύο, από περιέργεια σε πρώτη φάση, θα παρακολουθήσει και το OWL.

Ωστόσο, εντός των ημερών θα ξέρουμε όλη την ομάδα που θα αναλάβει την παρουσίαση του OWL.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio