Ο σκηνοθέτης του Death Note διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter

Η ταινία Death Note του Netflix ήταν κακή, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Ακόμα και αν δεν μου άρεσε τόσο το manga και το anime, πάλι δεν θα θεωρούσα αυτή την ταινία αξιόλογη για να σπαταλήσεις τον χρόνο σου. Την είδα, ωστόσο, ολόκληρη και κατέληξα μπερδεμένη και θυμωμένη. Και ενοχλημένη, γιατί πόσο χαζός είναι ο Light τέλος πάντων ώστε να δείξει σε ένα τυχαίο κορίτσι στο σχολείο ότι μπορεί να σκοτώσει ανθρώπους με ένα ειδικό τετράδιο, μόλις το απέκτησε; Απερίσκεπτο.

 

Είμαι σίγουρη βέβαια πως υπάρχουν χειρότερα σχόλια, ειδικά στο ίντερνετ από ανθρώπους που βρήκαν την ταινία να έχει φοβερές ελλείψεις, όπως κι εγώ. Μπορώ μόνο να φανταστώ το feedback και τα σχόλια με τα οποία είχε να κάνει ο σκηνοθέτης Adam Wingard από τη στιγμή που η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Ο Wingard δεν ήταν ακριβώς φιλικός στις συνομιλίες του με όλους τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι προφανώς του άσκησαν σκληρή κριτική και του άφησαν σχόλια, με αποτέλεσμα ο ίδιος να διαγράψει τον λογαριασμό του.

 

Αν και δεν είναι και τόσο αξιοσημείωτο ή σημαντικό ότι ο Wingard αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό του, είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει οποιοδήποτε sequel ή κάτι παρόμοιο όσον αφορά το Death Note. Εκτός από το να ξεφύγει από την κριτική, ίσως ο Wingard συνειδητοποίησε πως ενώ «η κριτική ταινίας είναι άλλο πράγμα από το να παραπονιέσαι στους δημιουργούς στο twitter» όπως είχε γράψει ο ίδιος, πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίσεις τα σχόλια σε αυτή τη δουλειά, τα οποία κάποιες φορές μπορεί να είναι αρνητικά.

 

Φυσικά, αυτή η διαγραφή πιθανόν να μην έχει να κάνει με τα tweets ή την οργή των fans που περίμεναν κάτι καλύτερο. Ίσως ο Wingard αποφάσισε να κάνει πίσω για λίγο και να σταματήσει να ασχολείται με τις καθημερινές δυσκολίες του να είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο. Ίσως μπορεί να εστιάσει στο να κάνει ταινίες με λιγότερο cringe στο μέλλον.

 

 

Πηγή: Geek.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio