Ο Άρης, δημιουργεί τμήμα esports

Ο Άρης αποκτά τμήμα esports.

Πριν λίγους μήνες, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, η είδηση ότι ο Παναθηναϊκός δημιούργησε τμήμα που σχετίζεται με τα esports.

Η κίνηση αυτή, προκάλεσε συζητήσεις σε όλους τους τομείς και πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν και διαφώνησαν. Οι λόγοι των συζητήσεων, είχαν να κάνουν με την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και το ενδεχόμενο να μεταφερθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές, στον χώρο των ελληνικών esports, που ακόμη βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο.

Ωστόσο, την κίνηση του Αθηναϊκού Συλλόγου, φαίνεται πως αποφάσισε να «μιμηθεί» κι ένας σύλλογος από την Θεσσαλονίκη αυτή την φορά, που δεν είναι άλλος από τον ΑΡΗ.

 

Aris esports

 

Την Τετάρτη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει η παρουσίαση του νέου τμήματος, του συλλόγου, όπου θα μάθουμε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι που θα τον βοηθήσουν, να ενταχθεί στον χώρο των esports, τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν κλπ.

Ο χρόνος θα δείξει, αν οι κινήσεις που κάνουν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της χώρας μας, έχουν στόχο στο μέλλον και στις επενδύσεις που χρειάζεται και ο χώρος των esports ή είναι απλά πυροτεχνήματα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio