Οι Shanghai Dragons ανακοινώνουν την ημερομηνία άφιξης της Geguri στις Η.Π.Α.

Η πρώτη γυναίκα παίχτρια στην ιστορία του Overwatch League είναι 19 χρονών, παίζει Zarya και πρόσφατα μπήκε στην ομάδα των Shanghai Dragons μαζί με άλλους τρεις νέους παίχτες.

 

 

Ο λόγος για την Κορεάτισα KimGeguriSeYeon,  η οποία είναι γνωστή για το πόσο καλά παίζει Zarya, ενώ σε ηλικία μόλις 16 χρόνων είχε κατηγορηθεί για cheating λόγω του υψηλού win rate της με το συγκεκριμένο χαρακτήρα. Για να αποδείξει ότι ήταν πράγματι όσο καλή έδειχνε, αναγκάστηκε να κάνει livestream μετά το οποίο οι κατήγοροί της είχαν υποσχεθεί να πάψουν να παίζουν, αν πράγματι δε χρησιμοποιεί aim bot. Φυσικά, η Geguri απέδειξε ότι είναι απλώς φαινόμενο και «έστειλε» τους haters στα σπίτια τους.

Πέρα από τη συγκλονιστική επίδοσή της με Zarya, η Geguri κάνει εξάσκηση για να βελτιώσει και τις επιδόσεις της με D.Va, ενώ ήδη έχει εντυπωσιάσει με τα plays της στο PTR με τον καινούργιο χαρακτήρα που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, την Brigitte.

Χθες βράδυ, με αφορμή την ακατάπαυστη κάθοδο της ομάδας τους στην κατάταξη του Overwatch League και έχοντας χάσει 18 αγώνες μέχρι τώρα, οι Shanghai Dragons ανακοίνωσαν την άφιξη του Ado και του Fearless την 5η εβδομάδα των αγώνων του Stage 2. Όσων αφορά την Geguri και τον Sky δήλωσαν στην ιστοσελίδα Unikrn:

«Η Geguri αναμένεται να κάνει τη συνέντευξή της για visa στις 21/3 και θα έρθει στις Η.Π.Α. στις 23/3. Και ο Sky θα κάνει τη συνέντευξή του για visa σήμερα και τα σχέδια σχετικά με το ταξίδι του θα ανακοινωθούν μετά από αυτή».

Λόγω της άφιξής της στις 23 Μαρτίου, η Geguri, λογικά, δε θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τους London Spitfire αλλά είναι πολύ πιθανό να μπορέσει να εμφανιστεί στην Blizzard Arena για να συναντήσει τους fans. Πριν φτάσουν οι νέοι παίχτες, όμως, οι Dragons θα είναι και πάλι με έναν παίχτη λιγότερο καθώς ο ChaoUndeadFang πρέπει να επιστρέψει στην Κίνα για προσωπικούς λόγους. Παρόλα αυτά, επιστρέφει ο Diya, ο οποίος έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα του για δύο εβδομάδες λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Με την άφιξη των καινούργιων παικτών, οι Shanghai Dragons προβλέπεται να ανακάμψουν στο ξεκίνημα του Stage 3 στις 4 Απριλίου εναντίων των Dallas Fuel σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη. Με την είσοδο της Geguri και των υπολοίπων νέων παιχτών, είναι πιθανό να δούμε τους Dragons ανανεωμένους και πιο δυνατούς, με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα αν επιθυμούν να αποκτήσουν μια θέση στα playoffs του Ιουνίου.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio