Οι Develorers του Left 4 Dead δημιουργούν ένα νέο Co-Op FPS

author image από Kohar | FPS | 0 Comments | 14 Δεκ 2016

Το Left 4 Dead, παραμένει ένα από τα πιο πετυχημένα ομαδικά FPS zombie games μέχρι και σήμερα, από την άλλη το Evolve παρόλο το hype που είχε πριν και αφού κυκλοφόρησε δεν τα πήγε και τόσο καλά,  παρόλο που στην συνέχεια έγινε Free to Play.

Με αυτά τα γεγονότα, η Turtle Rock Studios είναι κοντά στην δημιουργία ενός νέου game, που όπως δήλωσε ο Phil Robb συνεργάστηκαν με την Perfect World Entertainment, διανομέα του Star Trek Online. Αυτό πιθανότατα μας δείχνει, ότι το νέο παιχνίδι που φτιάχνουν θα είναι στο διάστημα ή τουλάχιστον με πιο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά με την ίδια “συνταγή” και το ίδιο style στο gameplay που αγάπησε το community.

 

left-4-dead-1600-ed

 

Ο πρόεδρος και manager Steve Goldstein είπε ότι το νέο παιχνίδι θα έχει “dark fantasy element” δηλαδή πιο σκοτεινό αλλά θα υπάρχει η ομαδική συνεργασία όπως είχε και το Evolve και το Left 4 Dead. To νέο game, όπου ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί η ονομασία του, δεν θα είναι ο διάδοχος του Left 4 Dead, δεν θα έχει zombies και σκηνικά “αποκάλυψης” αλλα θα είναι σαν sequel με την ίδια φόρμουλα !

Αυτό που κάνει τώρα η Turtle Rock Studio είναι να προσλάβει μέχρι 100 υπαλλήλους για να ξεκινήσει το νέο της game που υπολογίζει ότι θα κυκλοφορήσει το 2018, μέχρι τότε ελπίζουμε να κυκλοφορήσουν περισσότερα στοιχεία !

ΠΗΓΗ: Gamerant

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio