Οι Ad Finem στο Top 8 του Dota 2 Boston Major

Για πολλούς η ομάδα της Dota 2, των Ad Finem είναι το outsider στο Boston Major. Εχτές το βράδυ όμως, τα παιδιά απέδειξαν ότι όχι μόνο δεν είναι έτσι, αλλά και ότι διψούν για την νίκη.

 

 

Η ομάδα των Ad Finem, είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που λαμβάνει μέρος σε event τέτοιου βεληνεκούς, όπως το Dota 2 Boston Major. Όπως δήλωσε ο Απόστολος «Maybe Next Time» Βέρρος, δεν είναι από τις ομάδες που σχεδιάζουν τα πάντα.

Σε αντίθεση με άλλους οργανισμούς του εξωτερικού που οι συνθήκες τους επιτρέπουν να έχουν περισσότερα χρήματα και να είναι πιο οργανωμένοι, η Ελληνική ομάδα, κατάφερε με τα εφόδια που έχει και με την ισχυρή θέληση που έχουν όλοι τους, να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και να κερδίζουν κοινό από όλο τον κόσμο.

 

Το gameplay τους, όπως φαίνεται έχει δυσκολέψει τις αντίπαλες ομάδες, μιας και δεν έχουν καταφέρει να τους διαβάσουν όσο θα ήθελαν. Αφού πέρασαν κατά την φάση των προκριματικών στο main event, εχτές το βράδυ στην φάση των 16, αντιμετώπισαν τους NewBee και επικράτησαν με τελικό σκορ 2-1, περνώντας έτσι στο Top 8.

Αν και το Bo3, ξεκίνησε αρνητικά με την ομάδα των AF να χάνει με 18-3 το πρώτο match, από τους NewBee, τα παιδιά μπόρεσαν να συγκεντρωθούν και να γυρίσουν υπέρ τους το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο παιχνίδι, έπαιξαν επιθετικά εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατότητα για ganks και objectives, αφήνοντας τους NewBee μουδιασμένους και να μην ξέρουν από που τους ήρθε.

MVP: Maybe Next Time

MVP: Maybe Next Time

 

Στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι, ο ThuG ξεκίνησε από νωρίς το roaming και ο Madara φρόντισε να feed-αριστεί αρκετά. Από κει και πέρα, το παιχνίδι κύλησε με γοργούς ρυθμούς. Οι AF έριξαν τις άμυνες των NewBee, αναγκάζοντας τους να παραδοθούν.

 

Με την λήξη του παιχνιδιού, οι AF βρέθηκαν στο Top 8 και γιόρτασαν την νίκη τους, όπως όλοι περιμέναμε!

 

Τα ξημερώματα, τα λιοντάρια αντιμετωπίζουν την ομάδα των LGD Gaming

 

Brackets

Brackets

 

Καλή Επιτυχία! GO LIONS!!!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Co-Owner and Community Manager of Teamingame.gr

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio