Οι κάρτες του Whispers of the Old Gods ως τώρα

author image από Kohar | More | 0 Comments | 04 Απρ 2016

Το νέο Expansion για το Hearthstone, Whispers of the Old Gods, θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου (26 Απρίλη και μετά), αλλά μέχρι τότε πάμε να δούμε τις κάρτες που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα.

Με το Standard Μode, και το ban σε Naxxramas και GvG, το game αρχίζει να γεμίζει περισσότερο με control/midrange decks παρά με aggro, ίσα ίσα το aggro »πεθαίνει». Επίσης με το νέο expansion, το Hearthstone αρχίζει να γίνεται πιο πολύ strategy παρά RNG game, σύμφωνα με τις κάρτες που έχουν βγει μέχρι σήμερα.

Ας ξεκινήσουμε με τις common κάρτες και να δώσουμε μια ιδέα για το που μπορεί να χρησιμεύσει η καθεμιά:

Πολλές κάρτες στηρίζονται στην νέα Legendary κάρτα, C’Thun. Αυτές οι κάρτες buffάρουν τον C’Thun, όπου και να βρίσκεται (χέρι, deck), και αυτό μας δείχνει την δημιουργία διαφόρων deck με βάση αυτή την Legendary !

5

1 2 3 4

Oι Legendary Που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, μας δείχνουν ότι τα decks θα γίνουν πιο control, και επίσης ότι όσο περισσότερο buff δώσουμε στις κάρτες, για να ζήσουν ή για να σκοτώσουν, το παιχνίδι θα είναι δικό μας:

1 2 3 img

Τέλος, οι απλές common κάρτες, άλλες κακές και άλλες αρκετά καλές, μας δείχνουν ότι aggro decks και secret decks θα έχουν μεγάλο πρόβλημα:

11 12 13 14 15

Τώρα ας περάσουμε στις Class Cards και να ξεκινήσουμε με δύο κάρτες του Druid. O Druid είναι από τα πιο δυνατά Class, ειδικά με το Combo Druid Deck αλλά πολλές κάρτες του θα φάνε nerf, πιο συγκεκριμένα: Ancient of Lore, Keeper of the Grove, Force of Nature, Savege Roar. Αλλά με τις δύο νέες κάρτες έρχονται ιδέες και για C’Thun Deck και Beast Druid.

dr

Kαι στον Hunter ως τώρα, έχουν βγει δύο κάρτες, το Giant Sand Worm και το Infest. Κατά την γνώμη μου το Infest θα παιχτεί πιο πολύ και σε Arena και σε Ladder.

ηθ

H Mage, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, και γιατί έχει μόλις δύο κάρτες ως τώρα, αλλά και δεν υπάρχει λόγος για την μία κάρτα παρά μόνο στην Arena (εννοώ την κάρτα Cabalist’s Tome). Το Forbidden Flame μπορεί να παιχτεί και σε Reno, Freeze και Tempo Mage για να διώξουμε ένα μεγάλο minion, αλλά και γιατί κοστίζει μηδέν mana !

ma

O Paladin έχει τις περισσότερες κάρτες για τώρα. Ένα Class που έχει κάνει επιτυχία και σαν Aggro και σαν Midrange/Control με τα decks που έχουν δημιουργηθεί. Με το Whispers of the Old Gods, πλέον ο δρόμος των Decks του Uther μοιάζει με Midrange (αλήθεια γιατί αυτός ο Ragnaros ; )

pala

O Priest δυναμώνει πάρα πολύ, και πλέον δεν θα είναι μάλλον Healer και OTK αλλά θα δημιουργεί διάφορα Minions σύμφωνα με τις τρεις νέες κάρτες ως τώρα.

πρειστ

Με την Rogue να δυναμώνει αρκετά και με μόνο δύο κάρτες, βλέπουμε την επιστροφή του Miracle ή ακόμα και C’Thun Deck. H νέα Legendary της Rogue δίνει Tokens που τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

ro1 ro2

Επίσης το επόμενο Class που δυναμώνει αρκετά είναι ο Shaman, διότι με τις κάρτες που έχει ήδη + τις τρεις νέες κάρτες του, βλέπουμε τα Decks Midrange και γιατί όχι Totem Shaman, να γίνονται πιο Playable και με περισσότερες επιτυχίες.

sham

Με τον Warlock, που δύσκολα θα ξαναδούμε Zoo Deck, πάμε ξανά σε Handlock ή κάποιο control ; Δύο κάρτες είναι, πείτε κάποια ιδέα !

ςαρ

Τέλος, ο Warrior είναι αυτός που μας έμεινε, χάνοντας αρκετές κάρτες στο Standard, μάλλον θα δούμε να παίζει πάλι με Control Deck, μιας και το Patron λίγο πολύ μας αποχαιρετά !

warr

To expansion μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και μεγάλες αλλαγές, αρκετές απώλειες από όλα τα Class αλλά σίγουρα θα κυριαρχήσουν ξανά κάποια ! Υπομονή μέχρι τέλη Απριλίου !

ΠΗΓΗ: Hearthpwn

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio