Οι αλλαγές που φέρνει το επόμενο patch του Heroes of the Storm

author image από Katri | MOBA | 0 Comments | 01 Μαρ 2016

 

Μικρές αλλά όχι ασήμαντες αλλαγές έρχονται με το επόμενο patch στο γνωστό MOBA παιχνίδι της Blizzard, Heroes of the Storm. Οι συγκεκριμένες αλλαγές ζητήθηκαν από μεγάλο μέρος του community του παιχνιδιού και έτσι μετά το επόμενο patch θα δούμε τα εξής:

 

  • Περισσότερα slots στο Spectate Mode των custom παιχνιδιών

Θα δούμε τις θέσεις των θεατών στα custom παιχνίδια να αυξάνονται από 2 σε 6. Σύμφωνα με τη Blizzard αυτό θα βοηθήσει στο streaming παιχνιδιών στο Heroes of the Storm σε διαφορετικές γλώσσες με στατιστικά και όραση στο χάρτη οποιαδήποτε στιγμή, με περισσότερα στοιχεία να προστίθενται στη συνέχεια.

 

HotS

 

  • Ένδειξη των cooldown των skills του παίκτη στο chat

In the fast-paced, team-brawling world of the Nexus, information is key.

Με αυτή την πρόταση ξεκινάει η παρουσίαση του επόμενου feature στο παιχνίδι, με το οποίο ο παίκτης θα μπορεί να δείξει σε πόσα δευτερόλεπτα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιες από τις ικανότητες του στους συμπαίκτες του, όπως ακριβώς γίνεται στο Dota 2. Αυτό θα γίνεται με τη χρήση Alt+Click πάνω στο κάθε skill και περιλαμβάνει μέχρι και το cooldown του mount ή την έλλειψη mana.

 

HotS

 

Πως σας φαίνονται οι καινούργιες προσθήκες για το Heroes of the Storm;

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Reviewer και Editor. Μεγάλη φαν του Binding of Isaac και γενικά των indie games. Κάποια μέρα θα ήθελε να γίνει ο Big Boss του Metal Gear Solid!

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio