Ξεκινούν οι εργασίες για το Voice Chat του League of Legends

author image από Allou | MOBA | 0 Comments | 07 Δεκ 2017

Πριν τρία χρόνια, έγινε η πρώτη αναφορά σχετικά με την δημιουργία Voice Chat στο League of Legends. Έκτοτε, πολλοί προσπάθησαν να προβλέψουν πότε και αν τελικά θα υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project.

 

Η τελευταία φορά που ειπώθηκε κάτι για το Voice Chat, ήταν τον Μάϊο στο video που είχε δημοσιευθεί στο κανάλι του League of Legends, στο Youtube. Όπως είχε δηλώσει ο Riot New001, στα μελλοντικά σχέδια των developers του League of Legends, ήταν η προσθήκη του Voice Chat.

Έτσι εχτές το βράδυ στο Dev Corner, ανακοινώθηκε επίσημα πως έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το Voice Chat. Όπως λέγεται στην ανακοίνωση, το League Voice είναι στην παραγωγή. Θα δημιουργηθεί στα πλαίσια του party system κι έτσι όσο θα είστε σε ένα premade party, θα είστε ταυτόχρονα και στο ίδιο voice room με τους φίλους σας. Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να μιλήσετε, θα μπορείτε απλά να μην το κάνετε και να παίζετε κανονικά με τους φίλους σας όπως κάνετε τώρα.

Το League Voice, θα είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ για τα premade party. Η εταιρεία δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσει γενικά, καθώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, δεν έχουν βρει ακόμα τα κατάλληλα εργαλεία που θα προστατέψουν τους παίχτες από φαινόμενα επιθετικότητας κλπ. Οπότε θα μπορείτε να έχετε το client του League of Legends, ανοιχτό και να παίζετε μιλώντας σε κλήση ταυτόχρονα με τους φίλους σας, χωρίς να επιβαρύνεται ο υπολογίστής σας.

Για το Solo Queue, τα πράγματα θα είναι όπως γνωρίζουμε. Νευριάζετε?? Caps Lock και Spam 😛

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio