Νέο WoW Token με Loot Boxes και Hearthstone Packs!

Το είχαμε δει πριν λίγο καιρό, όταν η Blizzard σχεδίαζε με τα gold που έχεις μαζέψει στο Wow να μπορείς να αγοράσεις Hearthstone Packs. Από σήμερα λοιπόν, είναι πλέον επίσημο αλλά για την ακρίβεια μπορείς να ξοδέψεις τα gold σου όπως θες εσύ!

Τι είναι το WoW Token;

Με το WoW Token, μπορείς να αγοράσεις με in game λεφτά την μηνιαία συνδρομή σου ή αν έχεις ανάγκη τα gold να δώσεις 20 ευρώ και να πάρεις την αξία του μήνα σε gold.

Πλέον όμως όπως θα δούμε και στο παρακάτω video, με τα gold σου που έχεις στο WoW αφού μαζέψεις το ποσό που ζητάει, θα μπορείς να βάλεις 15 ευρώ Battlenet Balance, χωρίς να έχεις ξοδέψει καθόλου real money!

Τι μπορώ να κάνω με αυτά τα λεφτά;

Το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα, τα κάνεις ότι θες! Ας πούμε μπορείς να πάρεις Hearthstone Packs, πορτραίτα στο HS όπως του Medivh, αρένες, adventures! Επίσης  μπορείς να πάρεις και Loot Boxes εάν σου αρέσει το Overwatch!

Στο παρακάτω video μας παρουσιάζει τι ακριβώς γίνεται:

 

 

ΠΗΓΗ: Gamerant.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Nik ''Frikio'' Manda λέγομαι και είμαι gamer από 4 χρονών ! Λάτρης της κονσόλας Playstation και φανατικός του Star Wars !! Πρέπει να βρω ένα φωτόσπαθο κάποια στιγμή.. May the Force be with you, gamers !

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio