Νέο visual και πληροφορίες για το καινούργιο Gintama

Το επίσημο site για το καινούργιο Gintama μας ενημέρωσε για την επιστροφή του προσωπικού και μοιράστηκε μαζί μας ένα νέο visual.

 

el-nuevo-anime-de-gintama-contara-con-el-mismo-equipo-1

 

Η Chizuru Miyawaki από το τέταρτο anime Gintama επιστρέφει στη σκηνοθεσία και ο Shinji Takeuchi επιστρέφει στο character design, ενώ παράλληλα θα υπηρετεί και ως chief animation director. Η Yumi Nakamura αναλαμβάνει το design, ενώ οι Nami Maniwa και Takayoshi Fukushima επιστρέφουν ως art directors. Επίσης, επιστρέφουν οι Ritsuko Utagawa ως color designer, Yuki Teramoto ως photography director, Tomomi Suzuki ως CGI director και Takeshi Seygama στο editing. Στη μουσική επιστρέφει η Audio Highs, ενώ ο Katsuyoshi Kobayashi θα αναλέβει την επίβλεψη του ήχου και ο Shinji Takematsu θα είναι ο sound editor. Τέλος, ο Yoichi Fujita  θα επιβλέπει το anime, όπως έκανε και στο τέταρτο.

 

Όσον αφορά το opening, θα είναι το «Kagero», που ερμηνεύουν οι ЯeaL, ενώ οι RIZE θα ερμηνεύσουν το ending theme «Silver».

 

Το νέο anime θα κάνει πρεμιέρα στα TV Tokyo, TV Hokkaido, TV Aichi, TV Setouchi, και TVQ Kyushu Broadcasting στις 9 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα στο TV Osaka. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ώρα προβολής του άλλαξε ριζικά, καθώς το προηγούμενο anime προβαλλόταν στις 6 το απόγευμα στο TV Tokyo, ενώ το καινούργιο θα προβάλλεται αργά το βράδυ στις 1:35.

 

Πηγή: Anime News Network

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Ονομάζεται Εμμανουέλα και γράφει για League of Legends, video games και animanga. Αγαπημένα της video game series είναι τα Assassin's Creed και Tomb Raider, και αγαπημένο της anime το Bleach.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio