Νέο tool μπορεί να προσθέσει ROM στο NES Classic

Το NES Classic είναι μία απομίμηση της Nintendo για το θρυλική κονσόλα των 80’s. Η κονσόλα έρχεται με 30 pre-loaded Vintage παιχνίδια ωστόσο δεν μπορείτε να αγοράσετε νέα παιχνίδια ή να τα προσθέσετε μέσω ROM. Ένας Ρώσος hacker ο Madmonkey, όμως, ανέπτυξε ένα εργαλείο το οποίο επιτρέπει στους κατόχους της νέας κονσόλας να προσθέτουν παιχνίδι μέσω ROM.

Το hack ονομάζεται hakchi και για να δουλέψει το trick πρέπει να ξεγελάσετε το hardware με ένα Super Mario Bros save game και να συνδέσετε την κονσόλα στον υπολογιστή μέσω της USB θύρας. Τότε μπορείτε να εκκινήσετε το NES σε FEL mode, το οποίο χρησιμοποιείται για να προγραμματίσετε συσκευές μέσω USB καλωδίου, μέσω του οποίου μπορείτε να εγκαταστήσετε και ROM’s.

Μία δεύτερη έκδοση του Madmonkey, ονόματι hakchi2 απλοποιεί την διαδικασία ωστόσο πολλοί χρήστες ανέφεραν προς επρόκειτο για malware.

To πρόγραμμα του Madmonkey προφανώς και είναι παράνομο και όσοι το κατεβάσουν ευθύνονται για τις συνέπειες που ίσως ακολουθήσουν. Εμείς δεν σας προτείνουμε να κατεβάσετε το tool καθώς οι συνέπειες είναι άγνωστες.

 

ΠΗΓΗ: Eteknix

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Σχόλια

σχολιάστε

Με λένε Γιώργο '' Viperaco '' Ανδρονικίδη και ασχολούμαι με τους υπολογιστές και με το gaming. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το gaming από τότε που κυκλοφόρησε το PS2. Αγαπημένα παιχνίδια είναι η σειρά Call of Duty και το League of Legends.

SHARE THE LOVE

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Evolution Radio